طرز تهیه میگو پلو ساده و بسیار خوشمزه به روش مجلسی
طرز تهیه میگو پلو ساده
میگو پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معروف ترین غذاهای استان های جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می باشد. میگو پلو اگر به صورت پلو مخلوط درست شود خوشمزه تر است، ولی اگر آن را به صورت مجلسی تر درست کنند، بهتر است برنج را به صورت جداگانه و میگوها را نیز به صورت جداگانه درست شود و در آخر برنج را با زعفران و زرشک ترکیب کرد، سپس میگو را روی برنج ریخته و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو میگو ساده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم میگو پلو | |
میگو | ۳۰۰ گرم |
سبزی خرد شده | گشنیز ۲۰۰ گرم، شنبلیله ۲ قاشق غذا خوری |
سیر | ۳ حبه |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
پیاز | ۱ عدد |
زنجبیل | ۱ قاشق چای خور |
شیره تمبر هندی | ۲ قاشق غذا خوری |
برنج | ۳ پیمانه |
طرز تهیه میگو پلو ساده
مرحله اول
برای تهیه میگو پلوی ساده و خوشمزه در ابتدای کار، میگو ها را پوست گرفته و رگ سیاه پشت آنها را خارج می کنیم. در ادامه میگوها را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شده و خشک شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه میگوها خشک شدند، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، میگوها را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند.
مرحله سوم
در یک تابه دیگر، مقداری روغن اضافه می کنیم و سبزی خرد شده ( گشنیز و کمی شنبلیله ) را اضافه کرده و آنرا هم به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود و رنگش کمی تغییر کند. توجه داشته باشید که مقدار سرخ کردن سبزی به خودمان بستگی دارد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه سبزی سرخ شد، آنرا از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سیر را هم به صورت ساطوری خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. در ادامه سبزی سرخ شده را هم به تابه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا میگو های سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با سبزی سرخ شده یکدست شوند، سپس مقداری زردچوبه، فلفل قرمز و کمی زنجبیل به آنها می زنیم و همه مواد را با هم تفت می دهیم تا ترکیب شوند.
مرحله هفتم
حالا شیره تمرهندی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و شعله را خاموش می کنیم. برنج را آبکش می کنیم و میگو و سبزی را لابلای برنج می ریزیم و میگذاریم دم بکشد و بعد از دم کشیدن همه را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
میگو پلو خوشمزه ما آماده سرو است در ظرف سرو می کشیم و به دلخواه روی آن را تزئین می نماییم این غذای مقوی را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- neda.aghajeri