طرز تهیه میگو پلو ساده و بسیار خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه میگو پلو ساده

طرز تهیه میگو پلو ساده طرز تهیه میگو پلو با شوید طرز تهیه پلو میگو بوشهری طرز تهیه میگو پلو شیرازی طرز تهیه میگو پلو بدون سبزی طرز تهیه میگو پلو بندری طرز تهیه میگو پلو با سبزی طرز تهیه میگو پلو مجلسی

میگو پلو یکی از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستور های بسیار متنوعی تهیه می ‌شود. این غذای خوشمزه یکی از معروف ترین غذاهای استان های جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می ‌باشد. میگو پلو اگر به صورت پلو مخلوط درست شود خوشمزه تر است، ولی اگر آن‌ را به صورت مجلسی تر درست کنند، بهتر است برنج را به صورت جداگانه و میگوها را نیز به صورت جداگانه درست شود و در آخر برنج را با زعفران و زرشک ترکیب کرد، سپس میگو را روی برنج ریخته و سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو میگو ساده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم میگو پلو
میگو۳۰۰ گرم
سبزی خرد شدهگشنیز ۲۰۰ گرم، شنبلیله ۲ قاشق غذا خوری
سیر۳ حبه
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمزبه میزان لازم
پیاز۱ عدد
زنجبیل۱ قاشق چای خور
شیره تمبر هندی۲ قاشق غذا خوری
برنج۳ پیمانه

طرز تهیه میگو پلو ساده

مرحله اول

برای تهیه میگو پلوی ساده و خوشمزه در ابتدای کار، میگو ها را پوست گرفته و رگ سیاه پشت آنها را خارج می کنیم. در ادامه میگوها را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شده و خشک شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه میگوها خشک شدند، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، میگوها را  به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند.

مرحله سوم

در یک تابه دیگر، مقداری روغن اضافه می کنیم و سبزی خرد شده ( گشنیز و کمی شنبلیله ) را اضافه کرده و آنرا هم به خوبی تفت می‌ دهیم تا سرخ شود و رنگش کمی تغییر کند. توجه داشته باشید که مقدار سرخ کردن سبزی به خودمان بستگی دارد.

مرحله چهارم

بعد از اینکه سبزی سرخ شد، آنرا از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر را هم به صورت ساطوری خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. در ادامه سبزی سرخ شده را هم به تابه اضافه می کنیم و  با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا میگو های سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با سبزی سرخ شده یکدست شوند، سپس مقداری زردچوبه، فلفل قرمز و کمی زنجبیل به آنها می ‌زنیم و همه مواد را با هم تفت می ‌دهیم تا ترکیب شوند.

مرحله هفتم

حالا شیره تمرهندی را اضافه می‌ کنیم و تفت می ‌دهیم و شعله را خاموش می‌ کنیم. برنج را آبکش می‌ کنیم و میگو و سبزی را لابلای برنج می ‌ریزیم و می‌گذاریم دم بکشد و بعد از دم کشیدن همه را با هم مخلوط می ‌کنیم.

مرحله هشتم

میگو پلو خوشمزه ما آماده سرو است در ظرف سرو می کشیم و به دلخواه روی آن را تزئین می نماییم این غذای مقوی را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 29 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.