طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص در خانه
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانید در تابه هم آن را آماده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص در خانه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
پودر سیر و پودر پاپریکا | به اندازه کافی |
زعفران دم کرده | به اندازه کافی |
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب تابه ای مخصوص باید سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به قطعات مربعی شکل یک اندازه برش دهید بعد از این که سینه مرغ را برش زدید در یک ظرف می ریزیم و پیاز را پوست گرفته و چند قاچ می کنیم.
مرحله دوم
پیاز را زیاد خرد نکنید تا بعد از مزه دار شدن جوجه به راحتی از آن جدا شود پیاز را به ظرف مرغ ها اضافه می کنیم سپس ماست را می افزاییم و در ادامه سس خردل را به همراه روغن زیتون و مقداری زعفران دم کشیده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مایه مرینت را روی جوجه ها ماساژ می دهیم تا همه تکه های مرغ به سس آغشته شوند سپس درب ظرف را می گذاریم و برای چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و مرغ مزه مواد را کاملا جذب کند.
مرحله چهارم
بعد از گذشت چند ساعت از یخچال خارج می کنیم تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم می توانید از تابه رژیمی نیز استفاده نمایید کمی روغن یا کره در تابه ریخته و صبر می کنیم تا روی حرارت ملایم گرم شود در این فاصله جوجه ها را به سیخ چوبی می کشیم.
مرحله پنجم
سیخ ها را در تابه قرار می دهیم و درب ظرف را می بیندیم بعد از مدتی جوجه ها را برعکس می کنیم تا دو طرف جوجه کاملا پخته شود بعد از پخت از تابه خارج کرده و در ظرف سرو به همراه گوجه کبابی قرار می دهیم.
مرحله ششم
این غذای خوشمزه و مجلسی را می توانید برای مهمانی ها و مراسم ها تدارک ببینید و در کنار نان یا پلو زعفرانی سرو نمایید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.