طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال طرز تهیه جوجه کباب لاکچری طرز تهیه جوجه کباب ذغالی طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی طرز تهیه جوجه کباب خانگی طرز تهیه جوجه کباب سیخی طرز تهیه جوجه کباب رستورانی تصویری مواد جوجه کباب زعفرانی طرز تهیه جوجه کباب تابه ای chicken barbecue [,[i ;fhf

یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص دورهمی ها و مهمانی ها جوجه کباب است که بسیار مجلسی و لذیذ می باشد این غذا بسیار ساده آماده می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ متوسط۱ عدد
کره۵۰ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
زنجبیل۱۰۰ گرم
روغن مایع۴ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
ماست چکیده۴ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش۶ تا ۸ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب

مرحله اول

برای درست کردن جوجه کباب در ابتدا پیازها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه با کارد تیز از وسط نصف می کنیم سپس به شکل خلالی درشت برش می دهیم می توانید ۴ قاچ هم کنید یا این که فقط از آب پیاز برای از بین بردن بوی زهم مرغ استفاده نمایید.

مرحله دوم

دقت کنید پیازها را خیلی ریز نکنید تا بعد از مزه دار شدن مرغ راحت از گوشت جدا شوند در غیر این صورت اگر روی تکه های مرغ بمانند در زمان کباب شدن می سوزند، مرغ را به سایز مناسب جوجه خرد کنید می توانید از جایی که خرید می کنید درخواست کنید که مرغ را برایتان جوجه ای خرد کنند.

مرحله سوم

پیازها را در ظرفی می ریزیم و مرغ را به آن اضافه می کنیم سپس آبلیمو را به همراه روغن زیتون، زعفران دم کشیده، ماست چکیده، زنجبیل  تازه و رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ اضافه می کنیم و با هم مخلوط می نماییم تا همه تکه های مرغ به مواد آغشته و طعم دار شوند.

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال طرز تهیه جوجه کباب لاکچری طرز تهیه جوجه کباب ذغالی طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی طرز تهیه جوجه کباب خانگی طرز تهیه جوجه کباب سیخی طرز تهیه جوجه کباب رستورانی تصویری مواد جوجه کباب زعفرانی طرز تهیه جوجه کباب تابه ای chicken barbecue [,[i ;fhf

مرحله چهارم

درب ظرف را می گذاریم و برای حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و مزه ها به خورد مرغ بروند بعد از این زمان از یخچال خارج می کنیم و مرغ ها را به سیخ می کشیم فیله ها را که زمان پخت یکسانی دارند در یک سیخ و قسمت های استخوانی را در سیخ دیگر قرار دهید.

مرحله پنجم

منقل را با زغال آماده کنید و سیخ ها را روی آن قرار دهید و هر چند لحظه یک بار بچرخانید تا یکدست کباب شود می توانید برای طعم بهتر مقداری کره آب شده و زعفران را مخلوط کنید و در انتهای پخت روی کباب بمالید تا هم مزه بهتری پیدا کند و هم رنگ زعفرانی تری داشته باشد.

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال طرز تهیه جوجه کباب لاکچری طرز تهیه جوجه کباب ذغالی طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی طرز تهیه جوجه کباب خانگی طرز تهیه جوجه کباب سیخی طرز تهیه جوجه کباب رستورانی تصویری مواد جوجه کباب زعفرانی طرز تهیه جوجه کباب تابه ای chicken barbecue [,[i ;fhf

مرحله ششم

کباب ها را در ظرف سرو بکشید می توانید چند سیخ هم گوجه کباب کنید و در کنار جوجه کباب ها قرار دهید و با ریحان تازه در کنار پلو یا با نان سرو کنید این غذای خوشمزه برای پیکنیک ها و مهمانی ها یک گزینه عالی و پرطرفدار است. نوش جان.

نکات جوجه کباب

لازم است بدانید که مخلوط کره و زعفران باعث می شود کباب خشک نشود و نرم تر باشد و طعم و رنگ بهتری پیدا کند.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 6 اردیبهشت 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.