طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال
طرز تهیه جوجه کباب
یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص دورهمی ها و مهمانی ها جوجه کباب است که بسیار مجلسی و لذیذ می باشد این غذا بسیار ساده آماده می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی خانگی خوشمزه و مخصوص با زغال در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ متوسط | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۲ عدد |
زنجبیل | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ۴ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ترش | ۶ تا ۸ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب در ابتدا پیازها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه با کارد تیز از وسط نصف می کنیم سپس به شکل خلالی درشت برش می دهیم می توانید ۴ قاچ هم کنید یا این که فقط از آب پیاز برای از بین بردن بوی زهم مرغ استفاده نمایید.
مرحله دوم
دقت کنید پیازها را خیلی ریز نکنید تا بعد از مزه دار شدن مرغ راحت از گوشت جدا شوند در غیر این صورت اگر روی تکه های مرغ بمانند در زمان کباب شدن می سوزند، مرغ را به سایز مناسب جوجه خرد کنید می توانید از جایی که خرید می کنید درخواست کنید که مرغ را برایتان جوجه ای خرد کنند.
مرحله سوم
پیازها را در ظرفی می ریزیم و مرغ را به آن اضافه می کنیم سپس آبلیمو را به همراه روغن زیتون، زعفران دم کشیده، ماست چکیده، زنجبیل تازه و رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ اضافه می کنیم و با هم مخلوط می نماییم تا همه تکه های مرغ به مواد آغشته و طعم دار شوند.
مرحله چهارم
درب ظرف را می گذاریم و برای حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و مزه ها به خورد مرغ بروند بعد از این زمان از یخچال خارج می کنیم و مرغ ها را به سیخ می کشیم فیله ها را که زمان پخت یکسانی دارند در یک سیخ و قسمت های استخوانی را در سیخ دیگر قرار دهید.
مرحله پنجم
منقل را با زغال آماده کنید و سیخ ها را روی آن قرار دهید و هر چند لحظه یک بار بچرخانید تا یکدست کباب شود می توانید برای طعم بهتر مقداری کره آب شده و زعفران را مخلوط کنید و در انتهای پخت روی کباب بمالید تا هم مزه بهتری پیدا کند و هم رنگ زعفرانی تری داشته باشد.
مرحله ششم
کباب ها را در ظرف سرو بکشید می توانید چند سیخ هم گوجه کباب کنید و در کنار جوجه کباب ها قرار دهید و با ریحان تازه در کنار پلو یا با نان سرو کنید این غذای خوشمزه برای پیکنیک ها و مهمانی ها یک گزینه عالی و پرطرفدار است. نوش جان.
نکات جوجه کباب
لازم است بدانید که مخلوط کره و زعفران باعث می شود کباب خشک نشود و نرم تر باشد و طعم و رنگ بهتری پیدا کند.