طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی خوشمزه مجلسی

طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی خوشمزه مجلسی

طرز تهیه تاکو مرغ تاکو مرغ مکزیکی یک غذای خوشمزه و پر طرفدار در کل جهان است که اصالتا مکزیکی است و بسیار …

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی ساده و فوری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی ساده و فوری با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی باباغنوش یک پیش غذای سنتی عربی است که با نان تست، نان پیتا یا بسکویت و چیپس مصرف …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی شاهانه خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه املت گوجه فرنگی شاهانه خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه املت املت گوجه فرنگی یک صبحانه خوشمزه و نوستالوژیک است که می تواند یک صبح خوب را برایت بسازد مخصوصا با …

نکات مزه دار کردن ماهی

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی  مزه دار کردن ماهی قزل الا  مزه دار کردن ماهی با زعفران  مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن  بهترین طعم دهنده ماهی  مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ کردن  مزه دار کردن ماهی قزل الا نی نی سایت  مزه دار کردن ماهی در فر Seasoning the fish lci nhv ;vnk lhid \oj lhid ;fhfd

برای از بین بردن بوی ماهی و مزه دار شدن آن لازم است آن را مرینت کنید تا طعم و مزه بهتری پیدا کند و بوی ماهی هم از بین برود، از این که برای مشاهده خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

نکات مزه دار کردن ماهی

کاربردی ترین و خوشمزه ترین روش های مارینت گوشت ماهی

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی  مزه دار کردن ماهی قزل الا  مزه دار کردن ماهی با زعفران  مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن  بهترین طعم دهنده ماهی  مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ کردن  مزه دار کردن ماهی قزل الا نی نی سایت  مزه دار کردن ماهی در فر Seasoning the fish lci nhv ;vnk lhid \oj lhid ;fhfd

برای خواباندن ماهی می توانید از مواد اسیدی مانند سرکه، آبلیمو، روغن زیتون، سیر، ادویه جات و گیاهان معطر استفاده کنید. مهمترین چیزی که باید بدانید؛ از آنجایی که بافت های همبند گوشت ماهی نسبت به گوشت قرمز و سفید لطیف تر است، نباید آن را بیشتر از زمان لازم مرینیت کرد تا طعم خود را از دست ندهد و حالت خمیری پیدا نکند. اگر چه با توجه به نوع و اندازه آن متفاوت است. توصیه می‌کنیم برای ماهی‌هایی که گوشت سفت‌تری دارند مانند سالمون، بونیتو، اره‌ماهی بیشتر از ۱ ساعت وقت نگذارید. اگر زمان برای مارینت ندارید، می توانید در حین پختن ماهی، هر از گاهی روغن زیتون را با برس بمالید. به این ترتیب ماهی درخشان و نرم تری خواهید داشت. توجه داشته باشیم که مرینت کردن ماهی علاوه بر طعم آن، زمان پخت را کوتاه کرده و از چسبیدن آن به گریل جلوگیری می کند.

روش خودتان را داشته باشید تا ماهی به توری سیمی نچسبد

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی  مزه دار کردن ماهی قزل الا  مزه دار کردن ماهی با زعفران  مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن  بهترین طعم دهنده ماهی  مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ کردن  مزه دار کردن ماهی قزل الا نی نی سایت  مزه دار کردن ماهی در فر Seasoning the fish lci nhv ;vnk lhid \oj lhid ;fhfd

اگرچه مرینیت کردن خوشمزه ترین راه حل است، اما اگر برای این کار وقت ندارید، می توانید برش های لیمو را روی گریل قرار دهید و با قرار دادن ماهی روی لیمو، آن را بپزید. در حالی که لیمو مانند یک سپر بین گریل و ماهی عمل می کند، همچنین طعم لذیذی به ماهی شما می بخشد. قرار دادن پیاز روی سیم گریل؛ کاربردی ترین روش هم برای تمیز کردن گریل و هم برای جلوگیری از چسبیدن ماهی است.

 از وسایل ساده ای استفاده کنید که پخت ماهی را روی باربیکیو ساده می کند

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی  مزه دار کردن ماهی قزل الا  مزه دار کردن ماهی با زعفران  مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن  بهترین طعم دهنده ماهی  مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ کردن  مزه دار کردن ماهی قزل الا نی نی سایت  مزه دار کردن ماهی در فر Seasoning the fish lci nhv ;vnk lhid \oj lhid ;fhfd

اغلب افراد ماهی را روی باربیکیو یا زغال می پزند. گریل ماهی راه حل مورد علاقه ماست! همچنین برای ماهی های کوچک می توانید از روش توری سبزیجات استفاده کنید یا ماهی را به سیخ بکشید. بنابراین، از دردسر چرخاندن آن خلاص می شوید. اگر هیچ کدام از این ها را در خانه ندارید، برای چرخاندن ماهی ها مانند همه گوشت ها، باید از انبر نه چنگال استفاده کنید. می توانید کمی روغن کاری کنید تا خطر چسبیدن انبر به ماهی را به صفر برسانید.

ماهی را در دمای مناسب و زمان مناسب، بدون چرخاندن زیاد بپزید

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی  مزه دار کردن ماهی قزل الا  مزه دار کردن ماهی با زعفران  مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن  بهترین طعم دهنده ماهی  مزه دار کردن ماهی قزل آلا قبل از سرخ کردن  مزه دار کردن ماهی قزل الا نی نی سایت  مزه دار کردن ماهی در فر Seasoning the fish lci nhv ;vnk lhid \oj lhid ;fhfd

اگرچه زمان پخت ماهی با توجه به اندازه و ضخامت آن متفاوت است. می توان گفت زمان پخت در باربیکیو و حرارت مستقیم در کل برای فیله ها ۵-۱۰ دقیقه و در کل برای همه ماهی ها ۱۰-۲۰ دقیقه است. ترفند خوشمزه تر کردن ماهی کبابی، پختن آن در دمای پایین است. برای این کار کافی است مطمئن شوید که آتش در حال استراحت است و فاصله آن با ماهی حداقل ۱۵ سانتی متر باشد. پختن ماهی در دمای بالا ممکن است باعث خشک شدن آن شود. پخت آهسته تر در دمای پایین، آبدارتر شدن آن را تضمین می کند. اگر می خواهید ماهی به سرعت پخته شود، می توانید آن را با چاقو بخراشید. اما باید مراقب باشید که این خراش ها عمیق نباشند تا آب خود را از دست ندهند. اگر پوست ماهی که میپزید با دست زدن به آن به راحتی جدا می شود و ظاهر آبکی دارد، در حالت ایده آل پخته شده است.نوش جان.

 ترجمه شده از سایت sosy.co

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.