طرز تهیه قارچ کبابی مخصوص و خوشمزه با رسپی سرآشپز
طرز تهیه قارچ کبابی
قارچ کبابی می تواند یک دورچین خوشمزه در کنار غذای کبابی که درست می کنید باشد وقتی قارچ را کباب می کنید بیرون آن پخته می شود و داخلش آبدار می ماند و با خوردن آن طعمی فوق العاده را تجربه خواهید کرد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ کبابی مخصوص و خوشمزه با رسپی سرآشپز در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای قارچ کبابی | |
قارچ | ۸ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذا خوری |
لیمو ترش | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
طرز تهیه قارچ کبابی
مرحله اول
برای درست کردن قارچ کبابی در ابتدا قارچ ها را می شوییم و قسمت های سیاه روی قارچ را تمیز می کنیم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود در ادامه قارچ ها را در یک کاسه می ریزیم و لیموها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و نصف می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله لیموها را محکم فشار داده تا آب آن خارج شود هسته ها را جدا کنید و آب لیموی تازه را داخل کاسه قارچ ها بریزید آبلیمو هم به قارچ طعم می دهد و هم از سیاه شدن آن جلوگیری می کند.
مرحله سوم
در ادامه روغن زیتون را به قارچ ها اضافه می کنیم و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل سیاه می افزاییم و قارچ ها را در ظرف جابجا می کنیم تا به همه مواد آغشته شده و مزه دار شوند سپس روی ظرف را می پوشانیم و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده و سیخ می کنیم می توانید روی زغال یا حرارت اجاق گاز کباب کنید بعد از این که قارچ کبابی خوشمزه ما آماده شد به ظرف سرو منتقل کنید و برای پیش غذا یا کنار غذای اصلی سرو کنید. نوش جان.