طرز تهیه قارچ کبابی مخصوص و خوشمزه با رسپی سرآشپز

طرز تهیه قارچ کبابی

طرز تهیه قارچ کبابی مخصوص و خوشمزه با رسپی سرآشپز ızgara mantar Grilled mushrooms طرز تهیه قارچ کبابی در ماهیتابه  طرز تهیه قارچ کبابی روی ذغال  طرز تهیه قارچ کبابی ساده  طرز تهیه قارچ کبابی فوری  طرز تهیه قارچ کبابی رژیمی در فر  طرز تهیه قارچ کبابی روی گاز  طرز تهیه قارچ در فر  طرز تهیه قارچ کبابی در فر xvc jidi rhv] ;dhdd

قارچ کبابی می تواند یک دورچین خوشمزه در کنار غذای کبابی که درست می کنید باشد وقتی قارچ را کباب می کنید بیرون آن پخته می شود و داخلش آبدار می ماند و با خوردن آن طعمی فوق العاده را تجربه خواهید کرد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ کبابی مخصوص و خوشمزه با رسپی سرآشپز در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای قارچ کبابی
قارچ۸ عدد
روغن زیتون۱ قاشق غذا خوری
لیمو ترش۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

طرز تهیه قارچ کبابی

مرحله اول

برای درست کردن قارچ کبابی در ابتدا قارچ ها را می شوییم و قسمت های سیاه روی قارچ را تمیز می کنیم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود در ادامه قارچ ها را در یک کاسه می ریزیم و لیموها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و نصف می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله لیموها را محکم فشار داده تا آب آن خارج شود هسته ها را جدا کنید و آب لیموی تازه را داخل کاسه قارچ ها بریزید آبلیمو هم به قارچ طعم می دهد و هم از سیاه شدن آن جلوگیری می کند.

طرز تهیه قارچ کبابی مخصوص و خوشمزه با رسپی سرآشپز ızgara mantar Grilled mushrooms طرز تهیه قارچ کبابی در ماهیتابه  طرز تهیه قارچ کبابی روی ذغال  طرز تهیه قارچ کبابی ساده  طرز تهیه قارچ کبابی فوری  طرز تهیه قارچ کبابی رژیمی در فر  طرز تهیه قارچ کبابی روی گاز  طرز تهیه قارچ در فر  طرز تهیه قارچ کبابی در فر xvc jidi rhv] ;dhdd

مرحله سوم

در ادامه روغن زیتون را به قارچ ها اضافه می کنیم و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل سیاه می افزاییم و قارچ ها را در ظرف جابجا می کنیم تا به همه مواد آغشته شده و مزه دار شوند سپس روی ظرف را می پوشانیم و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده و سیخ می کنیم می توانید روی زغال یا حرارت اجاق گاز کباب کنید بعد از این که قارچ کبابی خوشمزه ما آماده شد به ظرف سرو منتقل کنید و برای پیش غذا یا کنار غذای اصلی سرو کنید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 5 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.