طرز تهیه آب هندوانه خوشمزه و مخصوص به روش آبمیوه فروشی ها
طرز تهیه آب هندوانه
از خوشمزه ترین نوشیدنی ها برای فصل تابستان آب هندوانه است که می تواند در گرمای زیاد حسابی همه را سرحال کند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آب هندوانه خوشمزه و مخصوص به روش آبمیوه فروشی ها در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای آب هندوانه | |
هندوانه متوسط | یک عدد |
شکر | دلخواه |
یخ | چند قالب |
طرز تهیه آب هندوانه
مرحله اول
برای درست کردن یک آب هندوانه تگرگی و خوشمزه ابتدا باید پوست بیرون هندوانه را بشویید و خشک کنید سپس با کارد تیز هندوانه را به دو نیم می کنیم و بعد از قاچ کردن، پوست آن را جدا می کنیم و هندوانه ها را در یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله برش ها را کوچک تر کرده و با کمک خلال دندان یا چنگال تخمه های هندوانه را خارج می کنیم سپس هندوانه ها را داخل مخلوط کن می ریزیم اگر شیرینی هندوانه کم بود می توانید از شکر یا خاک قند استفاده کنید.
مرحله سوم
مکعب های یخ را نیز به میکسر یا مخلوط کن اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا مخلوط و میکس شوند سپس لیوان های سرو را آماده کنید و با آب هندوانه پر نمایید و به دلخواه برای تزیین آبمیوه از برش لیمو یا هندوانه استفاده کنید.
مرحله چهارم
این آب میوه طبیعی برای گرمای تابستان بسیار عالی است شما را خنک می کند و برای پذیرایی از مهمان ها گزینه بسیار دلپذیری است آن را در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نکات تشخیص هندوانه شیرین
هندوانه شیرین صدای طبل می دهد ساقه انتهای آن خشک است و یک لکه زرد پررنگ روی آن است که نشان می دهد کاملا رسیده و شیرین و آبدار است.
کالری آب هندوانه
در یک لیوان آب هندوانه حدود ۶۰ کیلو کالری وجود دارد.