طرز تهیه دم نوش پونه و عناب + آنتی بیوتیک طبیعی و ضد سرفه

طرز تهیه دم نوش پونه و عناب

طرز تهیه دم نوش پونه و عناب دمنوش عناب و آویشن و پونه مضرات دمنوش عناب و آویشن طرز تهیه دمنوش پونه بهترین زمان مصرف دمنوش پونه دمنوش آویشن و عناب و خاکشیر پونه را باید دم کرد یا جوشاند خواص دمنوش پونه و دارچین nl k,a \,ki , ukhf

با آمدن فصل سرما علایم سرماخوردگی را بیشتر می بینیم با این دم نوش ضد سرماخوردگی علایم را خیلی زود برطرف کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دم نوش پونه و عناب + آنتی بیوتیک طبیعی و ضد سرفه فوری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای دم نوش
عناب۵ الی ۶ عدد
پونه کوهییک قاشق مربا خوری سرپر
آب جوشبه مقدار کافی

طرز تهیه دم نوش پونه و عناب

مرحله اول

برای درست کردن دم نوش پونه و عناب ابتدا عناب ها را بشویید سپس در قوری بریزید و پونه کوهی را به آن بیافزایید بهتر است پودر نباشد زیرا رنگ دم نوش را کدر می کند سپس روی آن آب جوش بریزید و بگذارید دم بکشد.

طرز تهیه دم نوش پونه و عناب دمنوش عناب و آویشن و پونه مضرات دمنوش عناب و آویشن طرز تهیه دمنوش پونه بهترین زمان مصرف دمنوش پونه دمنوش آویشن و عناب و خاکشیر پونه را باید دم کرد یا جوشاند خواص دمنوش پونه و دارچین nl k,a \,ki , ukhf

مرحله دوم

این دم نوش برای فصل سرما که احتمال ابتلا به سرما خودگی بیشتر است یک آنتی بیوتیک طبیعی و عالی است و علایم سرماخوردگی را خیلی زود از بین می برد اگر سرفه می کنید یک ضد سرفه عالی است.

مرحله سوم

بعد از این که دم نوش دم کشید داخل فنجان بریزید و میل کنید روزی ۳ استکان باید مصرف کنید تا بهبودی حاصل شود، استفاده از دم نوش های گیاهی برای سلامتی می تواند بسیار مفید باشد.

دسته بندی: انواع نوشیدنی
بروز رسانی توسط در شنبه 8 مهر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.