طرز تهیه چای زنجبیل خوشمزه و پرخاصیت با زنجبیل تازه برای لاغری
طرز تهیه چای زنجبیل
زنجبیل از گیاهان بسیار پرخاصیت و مفید است که می توانید با درست کردن چای از خواص آن بهره مند شوید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای زنجبیل خوشمزه و پرخاصیت با زنجبیل تازه برای لاغری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای چای زنجبیل | |
زنجبیل تازه | ۸۰ گرم |
آب | ۸۰۰ میلی لیتر |
عسل | به میزان دلخواه |
طرز تهیه چای زنجبیل
مرحله اول
برای درست کردن چای زنجبیل در ابتدا آب را در قوری یا کتری کوچک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیایید در این فاصله زنجفیل را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه اسلایس می کنیم.
مرحله دوم
بعد از به جوش آمدن آب قطعات برش خورده زنجبیل را داخل کتری می ریزیم و برای ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا روی حرارت ملایم به آرامی دم بکشد در انتها مقداری عسل داخل چای می ریزیم و چای را از صافی عبور می دهیم.
مرحله سوم
چای را در فنجان بریزید و میل کنید می توانید برای حفظ خواص عسل بعد از این که چای کمی از داغی افتاد و ولرم شد اضافه کنید و با یک برش لیمو تزیین کرده و میل نمایید تا از خواص بی نظیر این نوشیدنی بهره مند شوید. نوش جان.