طرز تهیه شربت ریحان بنفش با رنگ طبیعی و طعم فوق العاده
طرز تهیه شربت ریحان
رنگ زیبا و طبیعی این شربت خوشمزه و خانگی شما را متحیر می کند این شربت ساده و فوری را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت ریحان بنفش با رنگ طبیعی و طعم فوق العاده در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای شربت ریحان | |
برگ ریحان بنفش تازه | ۲۰۰ گرم |
آب جوش | ۴ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
آبلیموی تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
هل | ۲ عدد |
طرز تهیه شربت ریحان
مرحله اول
برای درست کردن شربت ریحان خوشمزه در ابتدا ریحان ها را پاک کنید و برگ را از ساقه جدا نمایید سپس بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس در یک کاسه بزرگ بریزید و آب را به جوش برسانید و به ریحان ها بیافزایید.
مرحله دوم
در ادامه هل را به همراه شکر داخل کاسه بریزید و با یک بشقاب بزرگ روی درب کاسه را بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه زمان دهید تا استراحت کند سپس درب ظرف را برداشته و ۳ قاشق آبلیموی تازه به آن می افزاییم آبلیمو باعث خوشرنگ تر شدن شربت می شود.
مرحله سوم
در ادامه گلاب را اضافه می کنیم و شربت را از صافی عبور می دهیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود سپس در لیوان های سرو می ریزیم و با برگ ریحان و برش لیمو تزیین می نماییم. نوش جان.