طرز تهیه خورش لوبیا سبز خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
خورش لوبیا سبز یکی از خورش های خوشمزه و بسیار مجلسی است که مناسب مهمانی های شماست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سبز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
لوبیا سبز | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه کافی |
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مرحله اول
برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.سپس قابلمه ای برداشته و درون آن روغن بریزید و سیر و پیاز را درون آن تفت دهید تا کمی نرم شوند.
مرحله دوم
سپس به سیر و پیاز زردچوبه اضافه کنید و باز تفت دهید تا مواد یکدست شوند.سپس گوشت خورشتی را که به صورت قیمه ای خرد کرده اید را به پیاز و سیر اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.
مرحله سوم
در این مرحله باید چند لیوان آب جوش را در قابلمه بریزید و درب قابلمه را هم گذاشته و شعله اجاق را کم کنید تا گوشت بپزد.وقتی گوشت نیم پز شد باید رب گوجه فرنگی و آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید لوبیا سبز را شسته و آبکش کنید و سپس آن را در ابعاد یک یا دو سانت خرد کنید.توجه داشته باشید که هم اندازه بودن ابعاد لوبیا سبز در انتها زیبایی خاصی به خورش شما می دهد.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه ای را روی اجاق قرار داده و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود ، سپس لوبیا سبز را درون آن تفت دهید. توجه داشته باشید زیاد تفت دادن لوبیا سبز خورش را زیباتر می کند ولی خواص آن را کمتر می کند.
مرحله ششم
در این مرحله باید لوبیا سبز تفت داده شده در مرحله قبل را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش لوبیا سبز خود اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش کمتر شود و روغن بیندازد ، سپس می توانید با برنج نوش جان کنید.
- منبع : zahra_meals