طرز تهیه خورش کدو با مرغ خوشمزه و خانگی
طرز تهیه سالاد شوید خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد شوید سالاد شوید یکی از سالادهای خوشمزه و بسیار مفید برای لاغری و کاهش چربی خون است، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه پلو رستورانی بدون ته دیگ + فوت و فن برنج رستورانی
طرز تهیه پلو رستورانی اگر دوست دارید که پلو مهمانی را به روش رستورانی آماده کنید این چند ترفند جالب به شما کمک …
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص در خانه
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانید در تابه هم آن را …
طرز تهیه خورش کدو
خورش کدو یکی از خوشمزه ترین و زیباترین خورش ها است که برای مهمانی ها و مجالس هم می تواند به منوی شما اضافه شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو خورشتی | ۴ عدد |
ران مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | دو و نیم پیمانه |
طرز تهیه خورش کدو
مرحله اول
برای تهیه خورش کدو ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در یک تابه بزرگ روغن ریخته و پیازها را تفت دهید.بعد از تفت دادن پیاز باید مرغ ها را هم در آن تفت داده و سرخ کنید.در حین سرخ شدن مرغ نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.
مرحله دوم
مرغ تا زمایی که طلایی شود باید در تابه بماند.بعد از سرخ و طلایی شدن مرغ باید رب و زعفران دم کرده را به سایر مواد اضافه کنید و آب هم روی مواد بریزید و شعله اجاق را زیاد کنید.
مرحله سوم
در این مرحله صبر کنید تا آب به جوش بیاید سپس زیر شعله را کم کنید ، در ظرف را نیز بگذارید و اجازه دهید تا مرغ آرام آرام بپزد . به اصطلاح مغز پخت شود که اگر مرغ نپخته باشد کل کار شما زیر سوال می رود.
مرحله چهارم
در حالی که مرغ در حال پختن است باید کدو خورشتی را پوست گرفته و در تابه ای جداگانه سرخ کنید.توجه کنید که کدو خورشتی را باید به صورت نازک برش بزنید تا کاملا مغز پخت شود.
مرحله پنجم
وقتی که آب درون تابه تبخیر شد باید کدو خورشتی های سرخ شده را به آن اضافه کنید و بعد گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به خورش اضافه کنید.در پایان این مرحله باید آب لیمو ترش و نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله ششم
اضافه کردن کمی آبغوره طعم خوبی به خورش شما می دهد اگر موجود باشد.برای تزیین غذای خود می توانید دو سه گوجه فرنگی را نصف کنید و سرخ کرده و روی خورش قرار دهید.خورش شما آماده است می توانید نوش جان کنید.
- منبع : liyacook_love