طرز تهیه خورش قارچ ساده با مرغ خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش قارچ
خورش قارچ یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که برای کودکان و سالمندان و ورزشکاران توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قارچ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه یا انار | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آبلیموی تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش قارچ
مرحله اول
برای تهیه خورش قارچ ابتدا باید پیاز را خلالی خرد کنید و در یک قابلمه کوچک روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا نرم شود.سپس سینه مرغ را که به صورت مکعبی خرد کرده اید را در تابه پیاز بریزید و تفت دهید.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از تفت دادن مرغ بعد از چند دقیقه باید نمک و ادویه ها را اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را کمی تفت داده و آن را به سایر مواد اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا مرغ طعم ادویه بگیرد.
مرحله سوم
سپس دو لیوان آب در قابلمه ریخته و درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.وقتی قابلمه به جوش آمد باید شعله اجاق را کم کنید و اجاره دهید تا مرغ آرام آرام پخته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن در تابه ای جداگانه بریزید و قارچ های خرد شده را در تابه ریخته و تفت دهید.سپس در داخل خورشت ریخته و صبر کنید تا روی حرارت قوام یافته و خوب جا بیفتد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه خورش قارچ و مرغ پخته شد و خوب جا افتاد وقت آن است که زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید تا هم خورشت خوش طعم شود و هم خوش عطر شود.اگه دلتان خواست می توانید دو قاشق آبلیمو به خورش اضافه کنید.
مرحله ششم
خورش را می توانید در ظرف مورد نظر خود ریخته و نوش جان کنید.این خورشت هم با برنج آبکش و هم برنج کته سرو می شود.معمولا همراه این غذا سالاد شیرازی هم سرو می شود.
- منبع : ashpaz.bashyy