طرز تهیه سالاد زمستانی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد زمستانی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد زمستانی سالاد زمستانی یکی از سالادهای بسیار خوشمزه است که ترکیبی از سالاد و ترشی است و بسیار خوشمزه است، …

طرز تهیه قلیه میگو اصیل و خوشمزه جنوبی

طرز تهیه قلیه میگو اصیل و خوشمزه جنوبی

طرز تهیه قلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص جنوب قلیه میگو است که از غذاهای محلی و بسیار پر طرفدار در …

طرز تهیه دمپخت شیرازی مخصوص + سبزی دمپخت شیرازی چیست

طرز تهیه دمپخت شیرازی مخصوص + سبزی دمپخت شیرازی چیست

طرز تهیه دمپخت شیرازی از غذاهی خوشمزه شیراز دمپختک است که با گوشت و سبزیحات طبخ می شود و طعم آن را هرگز …

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی طرز تهیه قورمه سبزی با مرغ طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای ۶ نفر طرز تهیه قورمه سبزی دونفره طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای 10 نفر طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی برای ۲۰ نفر طرز تهیه قورمه سبزی نذری طرز تهیه قورمه سبزی برای 15 نفر

خورش قورمه سبزی خوشمزه ترین و مجبوب ترین خورش ایرانی است که جزو ۲۰ غذای محبوب دنیا قرار دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قورمه سبزی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی قورمه سبزی۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
لوبیا قرمز یا چیتی۲۰۰ گرم
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
لیمو عمانی۳۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

مرحله اول

برای تهیه قورمه سبزی ابتدا باید لوبیا قرمز را از شب قبل در آب بخیسانید و چندین بار نیز آب آن را عوض کنید چرا که حبوبات دارای نفخ هستند و این کار باعث می شود که نفخ حبوبات کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله سبزی خورشتی را خوب می شویید و روی تخته ریز خرد می کنید.حالا تابه ای روی اجاق می گذارید و روغن درون آن می ریزید و سبزی ها را درون آن می ریزید و تفت می دهید.

مرحله سوم

هر چه بیشتر تفت داده شوند و تیره تر شوند خورش بیشتر روغن می اندازد و جا افتاده تر می شود.سعی کنید زیاد سبزی تفت داده نشود چرا که ویتامین آن گرفته می شود.بعد از تفت دادن سبزی را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

در این مرحله پوست پیاز را می کنید و به صورت نگینی خرد می کنید.سپس در تابه ای که روی اجاق قرار داده اید و روغن ریخته اید سرخ می کنید.وقتی که پیازها کمی طلایی و رنگی شدند زردچوبه را به آن اضافه می کنید و تفت می دهید.

مرحله پنجم

گوشت خورشتی را که به قطعات ریز خرد کرده اید را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید و ادامه دهید تا کمی رنگ گوشت تغییر کند.اگر در این مرحله به گوشت نمک بزنید باعث می شود که گوشت دیرتر بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله لوبیا قرمز را اضافه کنید به گوشت و تفت دهید و چند لیوان آب جوش اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند.وقتی که گوشت و لوبیا پختند به آنها سبزی خورشتی را اضافه کنید و نمک و فلفل را هم در این مرحله اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و در آّب بخیسانید تا تلخی آن گرفته شود و داخل گوشت ها می اندازید.زیر خورش را کم کرده و اجازه دهید تا خورش کم کم جا افتاده و هر چه زمان طولانی تر باشد و حرارت کمتر خورش قورمه سبزی شما خوشمزه تر می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.