طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره دلمه بادمجان از غذاهای سنتی و بسیار با قدمت خاورمیانه می باشد که در کشور عزیزمان ایران، ترکیه …

طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد مکزیکی سالاد مکزیکی یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که در همه جای ایران طرفداران خاص خودش را دارد …

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش

طرز تهیه کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خانگی آن طعم و مزه دیگری دارد، از …

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

خورش قیمه بادمجان یکی از خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که مناسب مجالس و مهمانی هاست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه بادمجان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت۵۰۰ گرم
لپه۱ پیمانه
بادمجان۴ عدد قلمی
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
پوجه فرنگی۴ عدد
پودر لیمو عمانیبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه بادمجان ابتدا باید لپه را پاک کنید و بخیسانید.سپس یکی از پیازها را نگینی خرد کرده و تابه ای روی اجاق قرار داده و روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید.سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند ، سپس مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا بپزد.

مرحله دوم

یک قابلمه برداشته و یکی دیگر از پیازها را نگینی خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا سرخ شود.بعد از اینکه پیازها سبک شدن باید لپه ها را آبکشی کنید و به پیازها اضافه کنید و اجازه دهید با هم سرخ شوند.

مرحله سوم

در این مرحله به پیاز و لپه باید نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تقت داده و در آخر مقداری آب روی آن بریزید و اجازه دهید تا راحت سرخ شود.سعی کنید که زیر شعله در این مرحله کم باشد.

مرحله چهارم

در این مرحله باید بادمجان ها را پوست گرفته و ورقه ای خرد کرده و به مدت یک ساعت در آب نمک قرار دهید و سپس خارج کنید و سپس در روغن سرخ کنید.این کار باعث می شود که تلخی بادمجان گرفته شود و روغن کمتری نیز مصرف شود.

مرحله پنجم

زمانی که لپه ها و گوشت ها پخته شدند باید آنها را با هم ترکیب کنید.سپس نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید.گوحه ها را نصف کنید و در صورتی که خواستید تفت دهید.

مرحله ششم

رب گوجه فرنگی را کمی تفت داده و به خورش اضافه کنید و کمی به هم بزنید.در مرحله اخر باید بادمجان را نیز اضافه کنید و صبر کنید تا خورش شما جا بیفتد.در اخر هم لیمو عمانی را اضافه کنید و می توانید با سیب زمینی خلالی تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.