طرز تهیه خورش تره خوشمزه و مجلسی کردی مرحله به مرحله
طرز تهیه لبو قرمز در خانه به روش بازاری
طرز تهیه لبو لبو یا همان چغندر قرمز یکی از خوشمزه های فصل سرماست که در کنار خاصیتی که دارد بسیار پر طرفدار …
طرز تهیه خورش بامیه مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین انواع خورشت ایرانی است که به خصوص برای مبتلایان به …
طرز تهیه کوکو قندی اصفهانی خوشمزه در منزل
طرز تهیه کوکو قندی کوکو قندی یکی از غذاهای خوشمزه شهر اصفهان است که به عنوان دسر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه خورش تره
خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که متعلق به خطه کردستان است ولی در جاهای مختلف کشور پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تره | ۴۵۰ گرم |
مغز ران گوسفند یا گوساله | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۳ عدد |
لوبیا سفید | نصف پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گرد لیمو | نصف قاشق چایخوری |
لیمو عمانی سیاه | ۵ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش تره
مرحله اول
برای تهیه خورش تره ابتدا ۲۴ ساعت قبل باید لوبیا سفید را در آب خیسانده و چند بار آبش را عوض کنید که این کار باعث می شود نفخ لوبیا سفید گرفته شود و بعد از آن باید در مقداری آب پخته شود.
مرحله دوم
برای اینکه تلخی لیمو عمانی گرفته شود باید با چنگال روی لیمو عمانی چند سوراخ ایجاد کنید و با دو پیمانه آب اجازه دهید تا یک ربع ساعت روی حرارت جوش بخورد و بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید لیمو ها در آب خیس بخورد.
مرحله سوم
در این مرحله باید یک قابلمه انتخاب کنید تا خورش خود را در آن بپزید.قابلمه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.سپس پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در روغن سرخ کنید.
مرحله چهارم
بعد از آنکه پیاز را تفت دادید باید گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و آبش کشیده شود.سپس باید زعفران و لوبیا و ۴ لیوان آب به خورش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه قابلمه به جوش آمد باید حرارت را کم کنید و در قابلمه را نیز بگذارید تا خورش کم کم جا بیفتد.تره را خرد کنید و چند دقیقه تفت دهید و به قابلمه خورش خود اضافه کنید.
مرحله ششم
در نیم ساعت آخر باید لیمو عمانی را همراه آبش و گرد لیمو و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.سیب زمینی را هم خرد کنید و سرخ کنید.وقتی که خورش جا افتاد خورش تره با سیب زمینی تزیین کنید و با برنج نوش جان کنید.
- منبع : parvanehsalahi