طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر مجلسی با روغن کرمانشاهی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر مجلسی با روغن کرمانشاهی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر سبزی پلو ماهی یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است و تقریبا همه ایرانی ها …

طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش انار مسما خورش انار مسما یک غذای اصیل و خوشمزه گیلانی است که بسیار ساده می توانید با طعم رستوران …

طرز تهیه کتلت گردو بدون گوشت خوشمزه شمالی

طرز تهیه کتلت گردو بدون گوشت خوشمزه شمالی

طرز تهیه کتلت گردو کتلت گردو از جمله غذاهای خوشمزه و ناشناخته استان گیلان است که بسیار خوشمزه و مجلسی است ، برای مشاهده …

طرز تهیه خورش شش انداز

طرز تهیه خورش شش انداز خورش شش انداز بادمجان طرز تهیه شیش انداز تهرانی خورش شیش انداز طرز تهیه خورش شش انداز مرغ شش انداز اصفهان خورش شش انداز هویج طرز تهیه خورش شش انداز زنجان طرز تهیه شش انداز شیرازی

خورش شش انداز یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که در استان های مختلف کشور به شیوه های گوناگون پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش شش انداز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی ترجیحا بدون تخم۵ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو سابیده شده۳۰۰ گرم
نمک، فلفل ، زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش شش انداز

مرحله اول

برای تهیه خورش شش انداز ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت جلقه ای برش بزنید و در آب نمک قرار دهید و حدود دو ساعت صبر کنید تا تلخی بادمجان به این روش گرفته شود.

مرحله دوم

این کار باعث می شود که طعم بادمجان بهتر شود و موقع سرخ شدن نیز روغن کمتری مصرف شود.قابلمه ای را برداشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید مغز گردو را در قابلمه تفت دهید و سپس پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و با زردچوبه در همین قابلمه تفت دهید.تفت دادن زردچوبه موجب می شود که بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ابتدا باید رب انار را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس دو الی سه لیوان آب ولرم درون قابلمه بریزید و زیر اجاق را کم کنید و اجازه دهید تا خورش با دمای کم جا بیفتد.

مرحله پنجم

در همین حین که خورش در حال پختن است باید نمک و فلفل را به غذای خود اضافه کنید.حالا نوبت آن است که بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و سپس خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

مرحله ششم

در این مرحله باید بادمجان های سرخ شده در مرحله قبل را در خورش بریزید تا خورش شما لعاب بیندازد و کم کم جا بیفتد.بعد از پختن این خورش می توانید با برنج سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.