طرز تهیه لوبیا پلو ساده و فوری خونگی با طعمی عالی

طرز تهیه لوبیا پلو ساده و فوری خونگی با طعمی عالی

طرز تهیه لوبیا پلو ساده لوبیا پلو یکی از محبوب ترین غذاهای پلویی در میان ایرانیان محسوب می شود که خیلی فوری آماده …

طرز تهیه کوکو خاویار یا اشپل ماهی خوشمزه حرفه ای

طرز تهیه کوکو خاویار یا اشپل ماهی خوشمزه حرفه ای

طرز تهیه کوکو خاویار کوکو خاویار یک غذای خوشمزه است و بسیار مفید که معمولا در ایران با اشپل ماهی سفید تهیه می …

طرز تهیه خورش لپه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش لپه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش لپه خورش لپه  یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین خورش های ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، …

طرز تهیه خورش شامی

طرز تهیه خورش شامی طرز تهیه شامی ترش گیلانی طرز تهیه شامی ترش ماسوله طرز تهیه شامی ترش رودباری طرز تهیه شامی ترش با شیر شامی ترش لرستانی طرز تهیه ترش کوکو گیلانی طرز تهیه شامی ترش با رب انار طرز تهیه چوچاق شامی

خورش شامی ترش یکی از خورش های بسیار خوشمزه است که متعلق به شمال ایران و استان گیلان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی ترش در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد آبپز
سیر یا پودر سیر۲ حبه
جعفری۳ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم
آبلیمو یا آب نارنج۱/۴ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش شامی

مرحله اول

برای تهیه خورش شامی ترش ابتدا باید یک پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و سپس با دست آب اضافی آن را خارج کنید.بعد از خارج کردن آب ، پیاز را با گوشت مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

مرحله دوم

در این مرحله باید سیب زمینی را ریز رنده کنید و به پیاز و گوشت اضافه کنید و خوب به هم بزنید.تخم مرغ را در ظرفی مجزا شکسته و خوب به هم بزنید و سپس به مواد اصلی خورش اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله باید نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و جعفری را ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.برای اینکه طعم و مزه غذای شما خوشمزه تر شود به مدت ۲۰ دقیقه مواد را در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از ۲۰ دقیقه مواد را از یخچال خارج کنید.یک تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و وقتی روغن داغ شد شامی ها را به شکل دلخواه سرخ کنید و در همان تابه رب گوجه فرنگی و سیر را هم تفت دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله باید آبغوره و یا آب نارنج را با یک لیوان آب به سس خود اضافه کرده و درب تابه را بگذارید.حدود یک ربع ساعت طول می کشد تا سس شما شروع به غلیدن کند و به جوش بیاید.

مرحله ششم

وقتی که سس خوب جوشید باید شامی ها را درون سس بیندازید و درب تابه را دوباره بگذارید.در این مرحله زیر شعله را کم کنید و شامی باید آنقدر در سس بماند تا آب سس کم شود و به اصطلاح غلیظ شود.سپس در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.