طرز تهیه کوکو قارچ ساده با سیب زمینی خوشمزه خانگی

طرز تهیه کوکو قارچ ساده با سیب زمینی خوشمزه خانگی

طرز تهیه کوکو قارچ کوکو قارچ یکی از خوشمزه ترین و کم کالری ترین کوکوهای ایرانی است  که برای کسانی که قصد لاغری دارند …

طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد ذرت سالاد ذرت یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و مقوی است که معمولا مورد توجه همه قرار می گیرد، برای مشاهده …

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ مجلسی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ مجلسی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب مرغ تابه ای یک غدای خوشمزه و پر طرفدار است که به راحتی در منزل می …

طرز تهیه خورش پاشا

طرز تهیه خورش پاشا خورش داود پاشا با مرغ طرز تهیه خورشت داود پاشا با گردو خورش داوود پاشا بدون رب انار طرز تهیه داوود پاشا با گوشت چرخ کرده خورش داوود پاشا خوشمزه است؟ طرز تهیه داوود پاشا نی نی سایت خورش داوود پاشا خانم گلاور فیلم طرز تهیه خورش داوود پاشا

خورش پاشا یکی از خورش های خوشمزه فرنگی است که به تازگی وارد کشور ما شده است و متعلق به کشور همسایه ما ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش پاشا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۸۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار ملس۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
پودر نعناع خشک۱ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و دارچینبه مقدار لازم
آبیک لیوان

طرز تهیه خورش پاشا

مرحله اول

برای تهیه خورشت پاشا ترکیه ابتدا باید گوشت چرخ کرده خود را در کاسه بزرگی بریزید و یک پیاز روی آن رنده کنید و سپس نمک و فلفل و دارچین را نیز به مواد اولیه اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

مرحله دوم

در این مرحله باید دست های خود را مرطوب کنید و از مایه خورشتی که درست کرده اید توپ هایی به اندازه و شکل گردو درست کنید و در یک بشقاب بچینید.سعی کنید توپ های گردویی شما خیلی بزرگ نباشند.

مرحله سوم

در این مرحله باید روی بشقاب خود را با سلفون بپوشانید و آنها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند و مواد شما کاملا به خورد هم بروند و طعم خورشتی که می خواهید درست کنید بهتر شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید پیاز دیگر را رنده کرده و با کمی کره در تابه سرخ کنید ، سپس کوفته قلقلی ها را در نیز اضافه کرده و به همراه پیاز سرخ کنید ، سپس پودر نعناع را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

مرحله پنجم

در این مرحله باید رب انار را اضافه کنید و یک لیوان آب را نیز اضافه کنید و مواد را خیلی آرام زیر و رو کرده تا سس شما به خورد گوشت برود.وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن باید شعله را کم کنید و نیم ساعت فرصت دهید تا گوشت بپزد و سس غلیظ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه گوشت پخت و سس غلیظ شد تقریبا خورش شما افتاده است و باید در ظرف مورد نظر بکشید و می توانید با سبزیجاتی نظیر ریحان و گشنیز تزیین کنید و به دلخواه با برنج یا نون سرو شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.