طرز تهیه خورش پاشا خوشمزه ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه هویج پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از غذهای خوشمزه و پرطرفداری است که می توانید در مهمانی ها سرو کنید این غذا …
طرز تهیه کوکو رژیمی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کوکو رژیمی کوکو رژیمی یکی از خوشمزه ترین و بهترین غذاهای کم کالری است که به کسانی که قصد لاغری دارند …
طرز تهیه سالاد پیازچه با سیب زمینی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه سالاد پیازچه سالاد پیازچه یکی از سالاد بسیار خوشمزه و خاص است که به شما توصیه می کنیم حتما طعم آن را …
طرز تهیه خورش پاشا
خورش پاشا یکی از خورش های خوشمزه فرنگی است که به تازگی وارد کشور ما شده است و متعلق به کشور همسایه ما ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش پاشا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب انار ملس | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
پودر نعناع خشک | ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک، فلفل و دارچین | به مقدار لازم |
آب | یک لیوان |
طرز تهیه خورش پاشا
مرحله اول
برای تهیه خورشت پاشا ترکیه ابتدا باید گوشت چرخ کرده خود را در کاسه بزرگی بریزید و یک پیاز روی آن رنده کنید و سپس نمک و فلفل و دارچین را نیز به مواد اولیه اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
مرحله دوم
در این مرحله باید دست های خود را مرطوب کنید و از مایه خورشتی که درست کرده اید توپ هایی به اندازه و شکل گردو درست کنید و در یک بشقاب بچینید.سعی کنید توپ های گردویی شما خیلی بزرگ نباشند.
مرحله سوم
در این مرحله باید روی بشقاب خود را با سلفون بپوشانید و آنها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند و مواد شما کاملا به خورد هم بروند و طعم خورشتی که می خواهید درست کنید بهتر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید پیاز دیگر را رنده کرده و با کمی کره در تابه سرخ کنید ، سپس کوفته قلقلی ها را در نیز اضافه کرده و به همراه پیاز سرخ کنید ، سپس پودر نعناع را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید رب انار را اضافه کنید و یک لیوان آب را نیز اضافه کنید و مواد را خیلی آرام زیر و رو کرده تا سس شما به خورد گوشت برود.وقتی مواد شروع به جوشیدن کردن باید شعله را کم کنید و نیم ساعت فرصت دهید تا گوشت بپزد و سس غلیظ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه گوشت پخت و سس غلیظ شد تقریبا خورش شما افتاده است و باید در ظرف مورد نظر بکشید و می توانید با سبزیجاتی نظیر ریحان و گشنیز تزیین کنید و به دلخواه با برنج یا نون سرو شود.
- منبع : crumble__patisserie