طرز تهیه خورش پامادور گیلانی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و خانگی
طرز تهیه سالاد اسفناج سالاد اسفناج یکی از خوشمزه ترین و کم کالری ترین و مفید ترین سالاد های ایرانی است که برای …
طرز تهیه سالاد شیرین خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد شیرین سالاد شیرین برای کسانی که عاشق طعم شیرین هستند یک سالاد ایده آل حساب می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه لقمه مدرسه خوشمزه و ساده با نان تست و املت سبزیجات
طرز تهیه لقمه مدرسه با شروع فصل پاییز و باز شدن مدارس مادرها باید در تدارک یک صبحانه و لقمه مناسب برای کودکان …
طرز تهیه خورش پامادور
خورش پامادور یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب استان گیلان است که توصیه می کنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش پامادور در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش پامادور
مرحله اول
برای تهیه خورش پامادور ابتدا باید قابلمه ای را روی اجاق قرار داده و درون آب بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید ، سپس گوجه فرنگی ها را بشویید و در داخل قابلمه در حال جوشیدن بریزید.
مرحله دوم
بعد از گذشت مدت زمان سه دقیقه باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و گوجه فرنگی ها را خارج کنید.بعد از اینکه گوجه فرنگی ها سرد شدند باید پوست گوجه فرنگی را بگیرید و آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید.
مرحله سوم
پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، سپس باید تابه ای را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود و پیازهای خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
مرحله چهارم
سپس باید گوجه فرنگی را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و خوب تفت دهید و در مرحله بعد باید زردچوبه را نیز اضافه کنید و مواد را دوباره تفت دهید تا کاملا به خورد هم بروند.
مرحله پنجم
در این مرجله باید تخم مرغ را روی مواد بشکنید و تخم مرغ را به هم نزنید و اجازه دهید تا تخم مرغ با حرارت کم بپزد.در مرحله آخر پخت خورش پامادور نمک و فلفل را اضافه نمایید.
مرحله ششم
برای اینکه پامادور قاتق شما دارای طعم بهتری شود می توانید از سیر و یا پودر سیر در تهیه این غذا استفاده کتید.همچنین می توانید قبلا از اضافه کردن گوجه فرنگی ، یک قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده به غذا اضافه کنید.
- منبع : dokhtar.shomaliii