طرز تهیه خورش پامادور گیلانی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان پیتا با گوجه فرنگی و پنیر چدار
طرز تهیه نان پیتا نان پیتا با گوجه فرنگی یک صبحانه عالی و خوشمزه است که می توانید برای روزهای تعطیل تدارک ببینید …
طرز تهیه اسپاگتی خامه ای خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه اسپاگتی خامه ای پاستا و اسپاگتی غذاهای مورد علاقه تقریبا همه افراد هستند این غذای خوشمزه و ساده به راحتی و …
طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی به روش خوشمزه و سالم
طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که با طعم های متنوعی …
طرز تهیه خورش پامادور
خورش پامادور یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب استان گیلان است که توصیه می کنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش پامادور در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش پامادور
مرحله اول
برای تهیه خورش پامادور ابتدا باید قابلمه ای را روی اجاق قرار داده و درون آب بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید ، سپس گوجه فرنگی ها را بشویید و در داخل قابلمه در حال جوشیدن بریزید.
مرحله دوم
بعد از گذشت مدت زمان سه دقیقه باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و گوجه فرنگی ها را خارج کنید.بعد از اینکه گوجه فرنگی ها سرد شدند باید پوست گوجه فرنگی را بگیرید و آن را به صورت نگینی درشت خرد کنید.
مرحله سوم
پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید ، سپس باید تابه ای را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود و پیازهای خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
مرحله چهارم
سپس باید گوجه فرنگی را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و خوب تفت دهید و در مرحله بعد باید زردچوبه را نیز اضافه کنید و مواد را دوباره تفت دهید تا کاملا به خورد هم بروند.
مرحله پنجم
در این مرجله باید تخم مرغ را روی مواد بشکنید و تخم مرغ را به هم نزنید و اجازه دهید تا تخم مرغ با حرارت کم بپزد.در مرحله آخر پخت خورش پامادور نمک و فلفل را اضافه نمایید.
مرحله ششم
برای اینکه پامادور قاتق شما دارای طعم بهتری شود می توانید از سیر و یا پودر سیر در تهیه این غذا استفاده کتید.همچنین می توانید قبلا از اضافه کردن گوجه فرنگی ، یک قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده به غذا اضافه کنید.
- منبع : dokhtar.shomaliii