طرز تهیه خورش پیچاق قیمه مجلسی اردبیل

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه مجلسی اردبیل

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه خورش پیچاق قیمه یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که متعلق به استان اردبیل است، برای …

طرز تهیه آش چغندر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش چغندر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش چغندر آش چغندر یکی از آش های محلی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل سرما پخته می شود، …

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو یکی از سالادهای پاییزی که حتما باید تست کنید سالاد کلم قرمز و لبو می باشد …

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ مجلسی دونفره برای 6 نفر در زودپز و زرشک نی نی سایت تصویری

خورش قیمه یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. خورش قیمه را در مراسم های مختلف و نذری ها می پزند. این خورش اغلب با گوشت گوسفندی خرد شده تهیه می شود. اما گاهی گوشت در دسترس نیست یا زمان کمتری برای تهیه خورش داریم که می توان خورش قیمه را با مرغ تهیه کرد. طعم آن خوشمزه و خاص است و می توان در کنار انواع برنج سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه با مرغ در ادامه با سایت آموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ بدون استخوان۱ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
زردچوبهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پودر فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی۲ عدد
لپه۱ پیمانه
سیب زمینیبه مقدار دلخواه

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه خوشمزه با مرغ در ابتدای کار، لپه ها را از شب قبل با آب خیس می کنیم. در این مدت یکی دوبار هم آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. سپس درون یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شود.

مرحله دوم

وقتی لپه ها پخته شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت درشت رنده می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. کمی که تفت خورد، پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها هم سرخ شود. سپس به آن زعفران دم کرده و زردچوبه اضافه می کنیم. کمی فلفل به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. لیمو ها را از قبل سوراخ کرده و چند ساعت درون آب می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. سپس به خورش اضافه کرده و کمی آب می ریزیم و می گذاریم تا بپزد.

مرحله پنجم

وقتی که مرغ پخت، لپه ها را هم به آن اضافه کرده و حدود ۱ ساعت زمان می دهیم تا با حرارت ملایم خورش بپزد و جا بیفتد. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله ششم

یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سیب زمینی ها را درون آن سرخ می کنیم. سپس وقتی که خورش جا افتاد، آن را درون یک ظرف می کشیم و دور آن را با سیب زمینی تزیین می کنیم و در کنار برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.