طرز تهیه اسنک متری ترد و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه اسنک متری ترد و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه اسنک متری اسنک متری با سیب زمینی یک گزینه خوشمزه و پر طرفدار است که اگر حتی رژیم باشی دوست دارید …

طرز تهیه کوکو با خرفه خوشمزه و خانگی در منزل

طرز تهیه کوکو با خرفه خوشمزه و خانگی در منزل

طرز تهیه کوکو با خرفه کوکو خرفه یکی از انواع کوکو سبزی است که در تهیه آن از سبزی خوشمزه خرفه استفاده شده …

طرز تهیه کال کباب مازندرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کال کباب مازندرانی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کال کباب مازندرانی کال کباب یا کل کباب یکی از غذا‌های محلی در استان گیلان است. مواد کال کباب را بادمجان …

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه

خورش بامیه یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین انواع خورشت ایرانی است که به خصوص برای مبتلایان به دیابت توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بامیه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بامیه۷۰۰ گرم
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذخوری
تمر هندی صاف شدهنصف پیمانه
سیر۳ حبه رنده شده
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، ادویه کاری و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش بامیه

مرحله اول

برای تهیه خورش بامیه خوشمزه ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و پیاز ها را با شعله ملایم تفت دهید تا سبک شده و حالت شیشه ای بگیرند.

مرحله دوم

وقتی که پیاز سبک شده و آب آن کاملا تبخیر شد باید گوشت را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.در این مرحله باید همه ادویه ها را اضافه کنید به غیر از نمک و خوب مواد را تفت دهید.

مرحله سوم

حدود ده دقیقه مواد را تفت دهید و بعد از آن یباید آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.اندازه آب باید به صورتی باشد که روی گوشت را به خوبی بگیرد و شعله گاز را ملایم کنید تا کم کم پخته شوند.

مرحله چهارم

در همین حین که گوشت می پزد بامیه ها تازه و یا فریز شده را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.بعد از اینکه گوشت پخت ، رب را در روغن تفت دهید و به قابلمه گوشت اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه رب را اضافه کردید باید بامیه ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرات ملایم پخته شود و جا بیفتد.توجه داشته باشید که اگر آب خورش کم بود با احتیاط کمی آب جوش اضافه کنید.

مرحله ششم

صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد سپس زعفران و تمر هندی و نمک را اضافه کنید و به مدت یک ربع ساعت روی اجاق قرار دهید.همچنین می توانید به دلخواه خورش خود را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 24 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.