طرز تهیه سالاد مخصوص رستورانی با رسپی جذاب و ساده

طرز تهیه سالاد مخصوص رستورانی با رسپی جذاب و ساده

طرز تهیه سالاد مخصوص این سالاد فوق العاده را به آسانی می توانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، …

طرز تهیه کتف و بال سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کتف و بال سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کتف و بال از غذاهای خوشمزه ای که می توانید به صورت کبابی و سوخاری آماده کنید کتف و بال است …

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب غذای خوشمزه و مقوی ایرانی که با دستورهای کمی متفاوت در شهرهای ایران پخته می شود مواد …

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج یکی از خورش های محبوب بعد از قورمه سبزی و قیمه و فسنجان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو اسفناج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت خورشی۳۰۰ گرم
آلو خورشی۲۰۰ گرم
اسفناج۵۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
سیر۲ حبه
تره۲۰۰ گرم
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

مرحله اول

برای تهیه خورش آلو اسفناج باید ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید.سپس با یک چاقوی تیز به صورت خلالی با ابعاد یکسان خرد کنید.معمولا یکسان خرد کردن پیاز زیبایی خاصی به خورش شما می دهد.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه روی گاز قرار داده و روغن درونش بریزید و شعله اجاق را در شرایط ملایم قرار دهید و بعد از داغ شدن روغن نصف پیازها را درون قابلمه ریخته و تفت دهید .صبر کنید تا پیاز نرم شود و بعد از آن زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله باید گوشتی را که قبلا برای خورش خرد کرده اید را به قابلمه اضافه کنید.باید گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند ، سپس ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و سپس یک تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.حالا سیر و باقی مانده پیازها را درون تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله پنجم

در این مرجله اسفناج و تره را شسته و ساطوری خرد کنید و درون تابه بریزید.کمی سبزیجات را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند ، سپس سبزیجات را به قابلمه گوشت اضافه کنید و به هم بزنید و اجازه دهید با حرارات کم بپزند.بعد از اینکه گوشت پخته شد به قابلمه نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله ششم

توجه کنید سبزیجات را زیاد سرخ نکنید چرا که خواص انها از بین می رود و آب می اندازند.آلوها را در آب قرار دهید تا ۳۰ دقیقه خیس بخورند و در ۲۰ دقیقه پایانی تهیه خورش به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

اگر آلوها بیشتر از ۲۰ دقیقه در قابلمه بماند در خورش له می شوند و ظاهر خورش را بد می کنند.آخرین نکته اضافه کردن آبلیمو در لحظات پایانی است که باعث می شود طعم خورش شما بهتر شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.