طرز تهیه آش مریض سریع و ساده برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش مریض سریع و ساده برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش مریض آش مریض یکی از آش های خوشمزه است که به خاطر مقوی بودن برای بیماران تهیه می شود، برای …

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه اسنک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی که می توانید برای وعده ناهار یا شام آماده کنید این اسنک …

طرز تهیه سیب زمینی تنوری مخصوص با سس کاری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری مخصوص با سس کاری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی تنوری یک میان و عده یا وعده کامل غذایی می تواند باشد این غذای خوشمزه را …

طرز تهیه خورش بادمجان

 طرز تهیه خورش بادمجان ساده طرز تهیه خورش بادمجان رزا منتظمی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با مرغ طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ تصویری طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ برای ۴ نفر طرز تهیه خورش بادمجان با لپه طرز تهیه خورش بادمجان شیرازی

خورش بادمجان یکی از خورش های محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی بین مردم دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
بادمجان قلمی۸ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۲ عدد اختیاری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای در ظرفی مناسب قرار می دهیم ، سپس کمی نمک روی آنها می ریزیم و کنار می گذاریم تا در ادامه از آنها اسفاده کنیم.

مرحله دوم

حالا وقت آن است که پیاز را پوست گرفته و رنده کنیم و با روغن در قابلمه تفت می دهیم.وقتی که پیاز شیشه ای شد باید به آن زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنیم.یک دقیقه تفت داده و گوشت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و آنقدر تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه گوشت ها تغییر رنگ دادند باید ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کرد و اجازه می دهیم تا شروع به جوشیدن کند ، سپس کف ها روی آب را با قاشق بگیرید و دور می ریزیم. سپس لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کرده و درون یک لیوان آبجوش می ریزیم تا تلخی آنها گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را آبکش کنید و خوب خشک کنید.سپس یک تابه روی اجاق قرار داده و روغن بریزید و بادمجان ها را به خوبی سرخ کنید.وقتی بادمجان ها سرخ شدند در ظرفی جداگانه کنار بگذارید.

مرحله پنجم

گوجه فرنگی ها را نصف کرده و در روغن ظرف بادمجان سرخ کنید و کنار بگذارید، همچنین باید رب گوجه فرنگی را با روغن تفت داده و آنقدر سرخ کنید که طعم و بوی خاص رب کاملا از بین برود.

مرحله ششم

بعد از نیم ساعت از پختن گوشت باید رب را به خورش اضافه کرده و بعد از نیم ساعت دیگر لیمو عمانی را به همراه نمک و ادویه اضافه کنید.پس ار اینکه خورش جا افتاد در ۱۵ دقیقه آخر بادمجان را نیز اضافه کنید.اگر مایل باشید می توانید با سیب زمینی سرخ کرده خلالی این خورش را تزیین کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.