طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها
طرز تهیه سالاد لوبیا عروس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد لوبیا عروس سالاد لوبیا عروس یکی از سالادهای خوشمزه و به اصطلاح جدید است که به تازگی جای خود را در …
طرز تهیه سالاد خرفه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد خرفه سالاد خرفه یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و خاص است که توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید، برای …
طرز تهیه کتلت قارچ با سیب زمینی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کتلت قارچ کتلت قارچ یک غذای بسیار سالم و خوشمزه است که به ویژه به طرفداران گیاه خواری توصیه می شود، برای …
طرز تهیه پلو سفید
کنار هر خوراک خوشمزه و خورش قورمه سبزی و قیمه ای یک پلو خوشمزه دیده می شود این غذا به راحتی با کمی دقت پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو سفید ساده خوشمزه با برنج ایرانی برای انواع خورشت ها در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
آب | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
روغن یا کره | دو قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پلو سفید
مرحله اول
برای درست کردن پلو ساده در ابتدا برنج را به اندازه نیاز پیمانه می کنیم با توجه به اندازه پیمانه برای هر نفر معمولا یک پیمانه ریخته می شود برنج را پاک کنید و بشویید سپس اگر زمان کافی دارید برای ۳ تا ۴ ساعت بخیسانید.
مرحله دوم
برای خیساندن از آب ولرم استفاده نمایید روی سطح برنج را آب باید بگیرید خیساندن به پخت سریعتر برنج کمک می کند و باعث می شود برنج ری بیشتری کند اگر زمان نداشتید بدون خیساندن درست می کنیم.
مرحله سوم
قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و نمک بریزید چون برنج آبکش می شود مقدار نمک را بیشتر بریزید تا برنج مزه نمک را به خود بگیرید اجازه دهید آب به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید.
مرحله چهارم
اگر تجربه درست کردن برنج ایرانی را ندارید می توانید کمی آبلیمو به قابلمه اضافه کنید با این کار برنج وا نمی رود و سفیدتر می شود با کفگیر به آرامی برنج را هم بزنید و برای حدود ۷ دقیقه زمان دهید تا نیم پز شود.
مرحله پنجم
از نشانه های آماده شدن برنج برای آبکش این است که برنج روی سطح آب می آید البته می توانید یک دانه برنج را را از وسط نصف کنید اگر بیرون برنج نرم و مغزش کمی سفت بود آماده آبکش شدن است.
مرحله ششم
برنج را در آبکش بریزید و آب ولرم روی آن بگیرید ته قابلمه را روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود برای ته دیگ می توانید از سیب زمینی یا نان استفاده کنید اگر فوت و فن ته دیگ را بدانید می توانید یک ته دیگ عالی درست کنید.
مرحله هفتم
در ادامه برنج را بریزید با ته کفگیر روی برنج سوراخ های ایجاد کنید و روغن و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید و روی برنج بریزید تا به ته قابلمه هم برسد دم کنی بگذارید سپس روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را بالا ببریید تا بخار داخل قابلمه بپیچد.
مرحله هشتم
سپس حرارت را متوسط رو به ملایم کنید و اجازه دهید حدود یک ساعت برنج بپزد بعد از یک ساعت به برنج سر بزنید اگر هنوز کاملا پخته نشده بود نصف فنجان آب داغ روی آن بریزید کمی شعله را بیشتر کنید تا بخار داخل آن بیشتر شود و بپزد البته بخار که پیچید کم کنید که ته نگیرد.
مرحله نهم
پلو ساده و خوشمزه ما آماده است روغن دهید و با کفگیر زیر و رو کنید و در ظرف سرو بکشید برای تزیین پلو ساده از زعفران می توانید استفاده کنید و به دلخواه دیزاین کنید یا در قالب بریزید و قالبی درست کنید. نوش جان.