طرز تهیه همبرگر ذغالی مخصوص و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه همبرگر ذغالی مخصوص و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه همبرگر ذغالی همبرگر معمولاً به روش‌ های مختلف و با چاشنی های متفاوتی تهیه می ‌گردد. همبرگر را می ‌توان به …

طرز تهیه رولت بادمجان مجلسی با گوشت چرخ شده

طرز تهیه رولت بادمجان مجلسی با گوشت چرخ شده

طرز تهیه رولت بادمجان رولت بادمجان یک پیش غذای خاص و خوشمزه است که می توانید در مهمانی ها سرو کنید و یک …

طرز تهیه خورش انار و گردو خوشمزه به روش اصیل شمالی

طرز تهیه خورش انار و گردو خوشمزه به روش اصیل شمالی

طرز تهیه خورش انار و گردو خورش انار و گردو یک غذای شمالی بی نظیر و خوشمزه است که حتما به منوی غذای …

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا سبز پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه لوبیا پلو دمی با گوشت چرخ کرده  طرز تهیه لوبیا پلو دونفره  طرز تهیه لوبیا پلو بدون گوشت دونفره  طرز تهیه لوبیا پلو تبریزی  طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی g,fdh \g,

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که طعم و مزه بسیار جذابی دارد و به عنوان یک غذای مجلسی نیز شناخته می شود و می توانید در مهمانی ها سرو کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا سبز پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
برنج۳ پیمانه
لوبیا سبز آب پزدو پیمانه
رب گوجهبه مقدار لازم
نمک ، زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پیازدو عدد
 سیر خرد شدهدو حبه

طرز تهیه لوبیا پلو

مرحله اول

برای درست کردن لوبیا پلو در ابتدا پیازها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم سپس در تابه روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود .

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را در تابه می ریزیم وقتی پیازها طلایی و سبک شد گوشت چرخ شده را به آن افزوده و تفت می دهیم گوشت که تغییر رنگ داد نمک، زردچوبه و دارچین را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه سیر رنده شده را اضافه می کنیم اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید حذف کنید سپس رب گوجه را برای خوش رنگ شدن لوبیا پلو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

مواد که با هم تفت خورد و خوش رنگ شد لوبیا سبز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم در قابلمه آب را به جوش می رسانیم و برنج را می ریزیم بعد از اینکه برنج نیم پز شد آبکش می کنیم.

مرحله پنجم

برای لوبیا پلو برنج را دانه تر بر می داریم و خیلی نمی گذاریم نرم شود بعد از آبکش کردن سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه می چینیم و زعفران ریخته و نصف برنج را داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله ششم

مایه گوشتی را روی برنج می ریزیم و در ادامه بقیه برنج را روی مواد ریخته درب قابلمه را می گذاریم تا پلو دم بکشد اول شعله را زیاد کنید تا بخار داخل قابلمه بپیچد سپس کم کنید تا دم بکشد.

مرحله هفتم

بعد از این که دم کشید همه مواد داخل ظرف را با هم مخلوط کنید، کمی روغن بدهید و در ظرف سرو بکشید برای تزئین لوبیا پلو می توانید ته دیگ سیب زمینی را کنار دیس بکشید.

مرحله هشتم

این غذای خوشمزه را حتما در منزل درست کنید، برای سرو لوبیا پلو می توانید لوبیا پلو را با ترشی و سالاد شیرازی میل کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.