طرز تهیه کتلت لوبیا سبز مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت لوبیا سبز
کتلت لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که برای مجالس و مهمانی ها هم مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت لوبیا سبز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
لوبیا سبز | ۳۰۰ گرم خرد شده |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط رنده شده | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت لوبیا سبز
مرحله اول
برای تهیه کتلت لوبیا سبز ابتدا باید لوبیا سبز خرد شده را با کمی نمک و آب درون قابلمه ریخته و اجازه بدهید تا لوبیا سبز بپزد و آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود.معمولا این مرحله نیم ساعت طول می کشد.
مرحله دوم
در این مرحله باید مایع کتلت را تهیه کنید.لوبیا سبز پخته شده را با گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک را با هم ترکیب کرده و به هم می زنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
بهتر است که مایع کتلت را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد.بعد از نیم ساعت مایع را از یخچال خالی کرده و جعفری را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود.سپس مایع کتلت لوبیا سبز را درون تابه بریزید و به شکلی که مد نظرتان است در بیاورید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه طرف اول کتلت شما پخته شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.بهتر است که سرخ شدن کتلت با شعله کم باشد چرا که این کار باعث می شود که کتلت شما کاملا مغز پخت شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه دو طرف پخته شد بهتر است که کتلت خود را در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و می توانید با گوجه و خیار شور تزیین کنید و نوش جان کنید.
- منبع : leila.mohammdi1122