طرز تهیه کتلت عدس بدون گوشت خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کتلت عدس
کتلت عدس یکی از مجبوب ترین و غنی ترین کتلت های ایرانی است که تهیه و پخت آن را به خصوص برای کودکان توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت عدس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سوخاری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت عدس
مرحله اول
برای تهیه کتلت عدس باید ابتدا عدس را برای چند ساعت خیسانده ، وقتی عدس خیس خورد باید عدس را به همراه سیب زمینی خرد شده در قابلمه بریزید و ۲ الی ۳ لیوان درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله دوم
بعد از اینکه عدس و سیب زمینی پخته شدند و آب قابلمه هم تمام شد باید عدس و سیب زمینی را با گوشتکوب کوبیده و یا در میسکر بریزید تا به خوبی له شوند و خمیری یکدست ایجاد شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را خارج کنید تا کیفیت کتلت شما پایین نیاید.سپس عدس و سیب زمینی میکس شده را به پیاز اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
تخم مرغ را در ظرفی مجزا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند و کف سفیدی روی کاسه دیده شود.حالا باید تخم مرغ و پودر سیر و نمک و فلفل را به سایر مواد اضافه کنید و آرد سوخاری را در انتها اضافه کنید تا مواد به دست نچسبد.
مرحله پنجم
تابه را روی اجاق قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن کاملا داغ شود.سپس مقداری از مایه کتلت برداشته و به شکلی که مدنظرتان است در تابه قرار دهید.
مرحله ششم
بعد از پختن طرف اول کتلت باید برگردانیم و صبر کنیم تا طرف دوم نیز پخته شود.بعد از چند دقیقه کتلت های را در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و آماده سرو کردن شود.
- منبع : khaharan_shomali