طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودکان

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه و مقوی برای کودکان

طرز تهیه حریره بادام حریره بادام یک غذای مقوی است که معمولا جز اولین غذاهایی است که کودک می تواند شروع کند این …

طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی با مرغ خانگی

طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی با مرغ خانگی

طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی کوکو چغرتمه یکی از خوشمزه ترین کوکوهای شمال کشور است که بومی استان گیلان است و با مرغ …

طرز تهیه کتلت گردو بدون گوشت خوشمزه شمالی

طرز تهیه کتلت گردو بدون گوشت خوشمزه شمالی

طرز تهیه کتلت گردو کتلت گردو از جمله غذاهای خوشمزه و ناشناخته استان گیلان است که بسیار خوشمزه و مجلسی است ، برای مشاهده …

طرز تهیه کتلت جعفری

طرز تهیه کوکو جعفری طرز تهیه کتلت با نخود لپه طرز تهیه کتلت گوشت و جعفری طرز تهیه کتلت آماده طرز تهیه کتلت سیب زمینی فست فود دانلود طرز تهیه کتلت طرز تهیه شامی کباب بدون سیب زمینی طرز تهیه کتلت سیب زمینی طرز تهیه کتلت سیب زمینی برای 4 نفر

کتلت جعفری یکی از کتلت های خوشمزه و ارزان است که در کمترین از یک ساعت تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت جعفری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
سیر۲ حبه
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت جعفری

مرحله اول

برای تهیه کتلت جعفری ابتدا باید سیب زمینی ها را درون یک قابلمه بریزید و با آب و نمک اجازه دهید تا آب پز شود.بعد از آب پز شدن سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها در یک کاسه مجزا شکته و به هم می زنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند.این کار را تا جایی ادامه دهید که روی کاسه کف ریزی حاصل شود.

مرحله سوم

حالا باید تخم مرغ ها را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کرده و سپس جعفری و نمک و فلفل و سیر رنده شده و آرد سوخاری را اضافه کرده و به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

اگر مواد کتلت شما شل است کمی آرد دیگر هم اضافه کرده و اگر وا می رود باید یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید.مواد را به مدت یک ربع ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و خوش طعم شود.

مرحله پنجم

تابه را شعله گذاشته و روغن ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ شود و کتلت های خود را به شکلی که مد نظرتان است در تابه قرار دهید تا سرخ شود.اگر کتلت به دستتان می چسبد دست خود را خیس کنید.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول باید کتلت ها را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.بعد از پختن در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارح شود و بعد از چند دقیقه آماده سرو کردن است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.