طرز تهیه کوکو هویج با سیب زمینی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کوکو هویج
کوکو هویج یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که متعلق به خطه آذربایجان و شهر تبریز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو هویج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو هویج
مرحله اول
برای تهیه کوکو هویج تبریزی ابتدا باید هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.یکی از نکاتی که در انتخاب هویج باید به آن دقت کنید این است که بهتر است هویج درشت باشد تا موقع پوست کندن گوشت آن خیلی هدر نرود.
مرحله دوم
تخم مرغ را در یک ظرف مجزا بشکنید و خوب به هم بزنید.سپس در یک ظرف بزرگ هویج های رنده شده را تخم مرغ مخلوط کنید و شکر را هم اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید دارچین را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.یکی از راهکارهای خوشمزه تر شدن این کوکو این است که حدود نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید تا کوکوی شما طعم بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله باید آرد را اضافه کنید تا مواد کوکو سفت شود.سپس پیاز را خرد کنید و در تابه ای کوچک سرخ کنید و وقتی که سرخ شد به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود.مقداری از مایع کوکو برداشته و به شکلی که مد نظرتان است در تابه قرار دهید تا سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه طرف اول کوکو پخته شد باید برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.بعد از پختن کامل کوکو برای ۵ دقیقه در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه کوکوی شما خارج شود و آماده سرو کردن شود.
- منبع : sanaz_catering