طرز تهیه کوکو هویج با سیب زمینی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کوکو هویج

طرز تهیه کوکو هویج طرز تهیه کوکو هویج و سیب زمینی طرز تهیه کوکو با تفاله هویج طرز تهیه کوکو مجلسی طرز تهیه انواع کوکو سبزیجات کوکو زردک کوکو بادمجان و هویج کوکوی هویج رژیمی کوکو هویج دونفره

کوکو هویج یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که متعلق به خطه آذربایجان و شهر تبریز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو هویج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۵۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۱ عدد
شکر۲ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری
آرد۱ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو هویج

مرحله اول

برای تهیه کوکو هویج تبریزی ابتدا باید هویج را پوست بگیرید و رنده کنید.یکی از نکاتی که در انتخاب هویج باید به آن دقت کنید این است که بهتر است هویج درشت باشد تا موقع پوست کندن گوشت آن خیلی هدر نرود.

مرحله دوم

تخم مرغ را در یک ظرف مجزا بشکنید و خوب به هم بزنید.سپس در یک ظرف بزرگ هویج های رنده شده را تخم مرغ مخلوط کنید و شکر را هم اضافه کنید و خوب به بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید دارچین را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.یکی از راهکارهای خوشمزه تر شدن این کوکو این است که حدود نیم ساعت مواد را در یخچال قرار دهید تا کوکوی شما طعم بگیرد.

مرحله چهارم

در این مرحله باید آرد را اضافه کنید تا مواد کوکو سفت شود.سپس پیاز را خرد کنید و در تابه ای کوچک سرخ کنید و وقتی که سرخ شد به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود.مقداری از مایع کوکو برداشته و به شکلی که مد نظرتان است در تابه قرار دهید تا سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه طرف اول کوکو پخته شد باید برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.بعد از پختن کامل کوکو برای ۵ دقیقه در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه کوکوی شما خارج شود و آماده سرو کردن شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 6 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.