طرز تهیه کتلت پیتزایی با مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت پیتزایی

طرز تهیه کتلت پیتزایی طرز تهیه کوکو پیتزایی طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر پیتزا کوکو پیتزایی نی نی سایت طرز تهیه کتلت کرمانی طرز تهیه کوکو مرغ تهرانی کوکو مرغ پیتزایی طرز تهیه کتلت مرغ و قارچ و پنیر کوکو سیب زمینی پیتزایی

کتلت پیتزایی از جمله غذاهای خوشمزه است که ترکیبی از غذاهای سنتی و فرنگی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت پیتزایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۲ پیمانه خرد شده
هویج۱ لیوان خرد شده
قارچ۱ لیوان خرد شده
فلفل دلمه۱ لیوان خرد شده
نخود فرنگینصف لیوان
مرغنصف سینه بزرگ
تخم مرغ۳ عدد
پنیر پیتزا۱ لیوان رنده شده
فلفل،پودر سیر و آویشنیک قاشق چایخوری از هر کدام
نمک و آرددو قاشق چایخوری از هر کدام

طرز تهیه کتلت پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه کتلت پیتزایی ابتدا باید هویج و نخود فرنگی را در قابلمه هایی مجزا آب پز کرده ، سپس بعد از پختن با گذراندن از صافی آب اضافی آنها را گرفته و آنها را کنار می گذارید.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ خرد شده را در یک تابه تفت داده تا آبش جمع شود.حالا وقت آن است که سینه مرغ خرد شده را درون تابه بریزید و نمک و فلفل هم اضافه می کنید و سه چهار دقیقه تفت می دهید تا خشک شود.

مرحله سوم

در این مرحله در یک قابلمه آب ریخته و صبر کنید تا آب به جوش بیاد ، سپس سیب زمینی خرد شده را به مدت ۵ دقیقه درون آب در حال جوش ریخته و بعد از آن با صافی آب اضافی را بگیرید.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با چنگال به هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده با هم قاطی شده و کف ریزی حاصل شود.سپس آرد و ادویه و کمی نمک اضافه کرده و باز به هم بزنید.

مرحله پنجم

حالا به آن پنیر پیتزا را اضافه می کنید و مواد کتلت مانند نخود فرنگی و هویج و سیب زمینی و قارچ را اضافه می کنید و خوب با هم مخلوط کنید.آنقدر مواد را به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن ریخته و صبر کنید تا کاملا داغ شود.حالا مواد کتلت را درون تابه بریزید و به شکل مورد نظر در بیاورید و حدود سه دقیقه زیر تابه را زیاد می کنید و بعد از آن شعله را کم می کنید.

مرحله هفتم

بعد از پختن طرف اول کتلت برش می دهید و به طرف دیگر بر می گردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.بعد از پختن کتلت زیر شعله را خاموش کنید و بعد از پنج دقیقه سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 8 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.