طرز تهیه کتلت بوقلمون با سیب زمینی خوشمزه و ساده
طرز تهیه کتلت بوقلمون
کتلت بوقلمون یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که بیشتر مناسب مهمانی های شما می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بوقلمون در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه بوقلمون | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
سس مایونز | ۱ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
نمک ، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه کتلت بوقلمون باید ابتدا سینه بوقلمون را چرخ کنید.سپس پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و آب پیاز را نیز بگیرید چرا که باعث می شود که کتلت شما شل شود و کیفیت آن کم شود.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را له کنید و سیب زمینی ها را آبپز کنید و بعد از خنک شدن پوست بگیرید و رنده کنید.اگر تمایل دارید که از پودر سوخاری استفاده کنید به آن کمی زردچوبه و فلفل و ادویه اضافه کنید.
مرحله سوم
یک ظرف برداشته گوشت بوقلمون چرخ کرده و سیب زمینی رنده شده و پیاز را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شود و کاملا به خورد هم بروند.
مرحله چهارم
حالا به مواد کتلت خود سس مایونز را اضافه کنید و چسبندگی بالا برود.سپس مواد را باید در یخچال قرار دهید و روی آن را نیز بپوشانید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند و طعم بگیرد.
مرحله پنجم
تابه را روی اجاق گذاشته و روغن می ریزید و صبر می کنید تا روغن کاملا داغ شود،سپس مواد کتلت را در تابه می ریزید و شعله را ملایم می کنید و صبر می کنید تا کوکو پخته شود.
مرحله ششم
بعد از پختن طرف اول کتلت بوقلمون باید کتلت را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود،سپس کتلت ها را برای ۵ دقیقه در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود و اماده سرو کردن شود.
- منبع : delicious.food.fatima