طرز تهیه کتلت پیاز خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت پیاز

طرز تهیه کتلت پیاز کوکوی پیاز نی نی سایت طرز تهیه کتلت با غذاساز طرز تهیه کتلت برای 6 نفر طرز تهیه کتلت مرغ در فر طرز تهیه کتلت گوشت و مرغ طرز تهیه کتلت گوشت طرز تهیه کتلت سیب زمینی کوکو سیب زمینی و پیاز

کتلت پیاز یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در عین آسان پخت بودن بسیار ارزان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت پیاز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز خرد شده۱ پیمانه
آرد گندم۶ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق چایخوری
آرد ذرت۲ قاشق چایخوری
شیر۶ قاشق غذاخوری
روغن کانولا یا بادام زمینیبه مقدار لازم
خامه ترش و پیاز چهاختیاری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
بکینگ پودر۱  قاشق چایخوری

طرز تهیه کتلت پیاز

مرحله اول

برای تهیه کتلت پیاز ابتدا باید مواد اولیه خشک خود یعنی آرد و آرد ذرت و شکر و نمک و بکینگ پودر و فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط بریزید و کاملا با هم ترکیب می کنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله باید شیر را هم در کاسه ریخته و آنقدر مواد را به هم بزنید تا یکدست شود.توجه کنید که این کار را آنقدر تکرار کرده تا هیچ گلوله ای در کاسه شما به چشم نیاید.

مرحله سوم

پیاز های خرد شده را درون کاسه ریخته و مخلوط را به هم بزنید.این کار را آنقدر ادامه داده تا همه پیازها با پوششی از خمیر به چشم بیاید.این مرحله حدودا ۳  دقیقه طول می کشد.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی اجاق بگذارید و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.حالا کتلت ها را به شکلی که مد نظرتان است درون ماهی تابه قرار دهید و صبر کنید تا یک طرف سرخ شود.

مرحله پنجم

وقتی که یگ طرف کتلت ها طلایی و یا قهوه ای شد باید کتلت ها را در تابه برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.معمولا زمانی که طرف دوم سرخ می شود نصف مدت زمان سرخ شدن طرف اول است.

مرحله ششم

حالا باید روی یک بشقاب دستمال کاغذی تمیز پهن کنید و کتلت ها را به مدت دو سه دقیقه روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی کتلت خارج شود.سپس کتلت را با خامه ترش و پیازچه سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 7 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.