طرز تهیه کتلت بادمجان تصویری خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت بادمجان
کتلت بادمجان یکی از خوشمزه ترین و ارزان ترین کتلت هاست که طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بادمجان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
بادمجان متوسط | ۵ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آرد گندم | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کتلت بادمجان باید ابتدا بادمجان ها را بشویید و به سیخ کشیده و روی گاز یا منقل کبابی کرده و بعد از کبابی شدن پوست بادمجان را گرفته و به روش ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سیر و پیاز را با رنده ریز رنده کرده و ادویه ها را به سیر و پیاز اضافه کنید.تخم مرغ را خوب به هم زده و بعد از اینکه خوب زده شدن به بادمجان اضافه کرده و باز به هم بزنید.
مرحله سوم
اگر تمایل دارید که کتلت شما صاف تر شود و قالبی مثل کوکو سبزی باشد به مواد یک قاشق آرد را اضافه کرده ، ولی اگر می خواهید گرد و سبک باشد نیازی به آرد هم نیست.
مرحله چهارم
تابه را روی گاز گذاشته و روغن را درون آن بریزید و صبر کنید تا خوب داغ شود.حالا مواد کتلت را بسته به نظر خود یکدفعه یا با قاشق کم کم درون تابه بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.
مرحله پنجم
اگر همه مواد را درون تابه ریخته اید باید کتلت را برش داده و به طرف دیگر برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.اگر هم قالبی ریخته اید بر گردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله ششم
این کتلت را می توانید با برنج و یا نان و یا ساندویچ سرو کنید.توصیه می شود که هر سه حالت را امتحان کنید چرا که هر سه حالت مورد توجه قرار گرفته است.
- منبع : chef._.girll