طرز تهیه نان پیتا با گوجه فرنگی و پنیر چدار
طرز تهیه نان پیتا
نان پیتا با گوجه فرنگی یک صبحانه عالی و خوشمزه است که می توانید برای روزهای تعطیل تدارک ببینید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پیتا با گوجه فرنگی و پنیر چدار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای نان پیتا | |
شیر گرم | ۱ لیوان |
آب گرم | نصف لیوان (لیوان ۲۰۰ میلی لیتری ) |
مخمر تازه | یک قاشق غذاخوری |
روغن | نصف لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک شیرین | ۱٫۵ قاشق چای خوری |
آرد | ۴٫۵ لیوان |
عسل | نصف فنجان |
دانه کنجد بو داده | ۱٫۵ لیوان |
آب | ۱ فنجان |
مواد لازم برای روی نان | |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
فلفل چیلی سبز | ۳ عدد |
پنیر چدار رنده شده | ۲۰۰ گرم |
سوسیس | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان پیتا
مرحله اول
برای درست کردن نان پیتا در ابتدا شیر را به همراه آب، روغن، شکر، مایه خمیر و نمک داخل یک کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و آرد را در چند مرحله اضافه می نماییم.
مرحله دوم
مواد را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس روی خمیر را می پوشانیم و در دمای محیط برای ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا استراحت کند و به اصلاح ور بیاید.
مرحله سوم
از خمیر تخمیر شده دوازده عدد چانه بر می داریم و به شکل بیضی می کنیم عسل را با آب مخلوط کرده و خمیر های بیضی شکل را در عسل و سپس کنجد فرو می کنیم.
مرحله چهارم
با انگشت، وسط آن را کمی فشار می دهیم تا به شکل پیتا دربیاید سپس روی خمیر چدار می گذاریم و در ادامه گوجه فرنگی و فلفل پوست کنده و سوسیس خرد شده را قرار می دهیم.
مرحله پنجم
نان را داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی قرار داده ایم می چینیم و در دمای ۲۰۰ درجه برای ده دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد می توانید به جای سوسیس از بیکن یا سالامی استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazii.mojallal