طرز تهیه پودر چای ماسالا هندی خوشمزه به سبک کافه ها
طرز تهیه پودر چای ماسالا
چای ماسالا یک چای پر ادویه و خوشمزه است که اصالتا هندی می باشد و الان یک چای بین المللی است و در همه کشورها طرفداران خود را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طرز تهیه پودر چای ماسالا هندی خوشمزه به سبک کافه ها در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای چای ماسالا | |
میخک | ۱۰ عدد |
دانه فلفل سیاه | ۲۰ عدد |
بادیان | ۱ عدد |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری یا نصف یک چوب |
هل سیاه | ۲ عدد |
هل سبز | ۱۰ عدد |
زنجبیل | یک و نیم قاشق غذا خوری |
جوز هندی | ۱/۴ یک عدد |
طرز تهیه پودر چای ماسالا
مرحله اول
برای درست کردن چای ماسالا هندی به این ترتیب عمل می کنیم در ابتدا یک تابه کوچک و متناسب با مواد اولیه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و اجاق را روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
بعد از گرم شدن تابه به ترتیب دارچین و دانه فلفل سیاه را به همراه بادیان، هل سیاه، هل سبز، میخک و جوز هندی می افزاییم و برای دو دقیقه در تابه تفت می دهیم تا عطرش در بیاید.
مرحله سوم
بعد از این که تفت داده شدند از روی اجاق گاز بر می داریم و در آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم در انتها پودر زنجبیل را به ادویه ها اضافه می کنیم و پودر چای ماسالا را در الک می ریزیم.
مرحله چهارم
با الک کردن دانه های درشت و پودر نشده را از چای جدا می کنیم به همین سادگی پودر چای ماسالا را دارید و هر زمانی که بخواهید می توانید از آن استفاده نمایید. نوش جان.
- منبع :
- dajan.ir