طرز تهیه پیراشکی سیر و جعفری پفکی و حوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه پیراشکی سیر و جعفری
پیراشکی سیر و جعفری یک گزینه عالی برای روزهایی که نمی دانید برای ناهار و شام چه غذایی درست کنید و برای بچه ها که عاشق این غذای خوشمزه و بامزه می شوند و از خوردن آن حسابی لذت خواهند برد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی سیر و جعفری پفکی و خوشمزه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست هم زده | نصف لیوان |
سیر | ۵ حبه |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳۰۰ گرم |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیراشکی سیر و جعفری
مرحله اول
برای درست کردن پیراشکی سیر و جعفری در ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و در بلندر می ریزیم و ماست و سیر را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و با هم میکس می کنیم.
مرحله دوم
با گوشت کوب برقی هم می توانید مواد تخم مرغی را میکس کنید سپس در یک کاسه ریخته و جعفری خرد شده را به آن می افزاییم و در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم.
مرحله سوم
می توانید آرد را اول الک کنید بعد به مواد اضافه نمایید آرد را باید در چند مرحله به مواد اضافه کنیم و ورز دهیم تا خمیر جمع شود بعد روغن را می افزاییم و برای سه تا چهار دقیقه خمیر را ورز می دهیم.
مرحله چهارم
بعد زا ورز دادن خمیر آماده است و نیاز به استراحت ندارد میز کار را آرد پاشی کنید خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و با قالب گرد قالب می زنیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
روغن را در تابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد با حرارت متوسط رو به بالا پیراشکی را سرخ می کنیم و روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
مرحله ششم
پیراشکی سیر و جعفری را در ظرف سرو می چینیم و با سس کچاب یا انواع بورانی ها سرو می کنیم، پیراشکی برای میان وعده بچه ها یک گزینه بی نظیر است از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy