طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده و قارچ و پیاز پیکنیکی

طرز تهیه ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل و قارچ و پیاز پیکنیکی طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری طرز تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی  طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی طرز تهیه ساندویچ مرغ رستورانی طرز تهیه ساندویچ مرغ فرانسوی  طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر  طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مایونز  طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و سیب زمینی shkn,d] lvy

ساندویچ مرغ یک غذای خوشمزه و عالی برای پیکنیک است که به سرعت آماده می شود و بسیار پرطرفدار است این غذای خوشمزه و فوری گزینه بسیار خوبی برای روزهای تعطیل است که آماده کنید و در کنار خانواده در طبیعت مبل نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده و قارچ و پیاز پیکنیکی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ فیله شده۲ عدد
پیاز۲ عدد درشت
قارچ۳۰۰ گرم
پنیر خامه ای۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و پولبیبربه مقدار لازم
نان باگتچند عدد
ریحانچند برگ
نمک، زردچوبهبه مقدار لازم

مواد لازم برای مرینت مرغ
ماست هم زده۵ قاشق غذاخوری
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
 پودرسیر، پودرپیازبه مقدار لازم
پاپریکا و آویشنبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ مرغ گریل شده در ابتدا مرغ را تمیز شسته و سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه برش می دهیم و در ظرفی می ریزیم سپس سس را آماده می کنیم.

مرحله دوم

برای درست کردن سس مرینیت مرغ در ابتدا ماست هم زده، سس مایونز، سس کچاپ، سس خردل، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا و آویشن را با هم مخلوط می نماییم.

مرحله سوم

سس آماده شده را روی مرغ ها می دهیم و با دست به همه جای فیله ها می کشیم تا آغشته شوند سپس در یخچال برای یک ساعت استراحت می دهیم تا  کاملا مزه دار شوند.

مرحله چهارم

در ابن فاصله سس قارچ و پیاز را آماده می کنیم پیاز را خلالی کرده و در تابه سرخ می کنیم تا سبک شود سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پولبیبر را می افزاییم و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در انتها قارچ اسلایس شده را به تابه می افزاییم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد سپس پنیر خامه ای را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پنیر آب شود.

مرحله ششم

سس که آماده شد تابه گریل را روی اجاق گاز قرار می دهیم و می گذاریم گرم شود سپس فیله های مرغ را برای ۷ دقیقه هر طرف با حرارت بالا در تابه می گذاریم تا گریل و پخته شوند.

مرحله هفتم

یرای درست کردن ساندویج مرغ خمیر داخل نان ها را خالی می کنیم سپس مرغ می گذاریم و سس قارچ و پیاز قرار می دهیم و در انتها چند برگ ریحان برای طعم بهتر اضافه می کنیم.

طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل و قارچ و پیاز پیکنیکی طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری طرز تهیه ساندویچ مرغ و سیب زمینی  طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی طرز تهیه ساندویچ مرغ رستورانی طرز تهیه ساندویچ مرغ فرانسوی  طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر  طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مایونز  طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و سیب زمینی shkn,d] lvy

مرحله هشتم

ساندویچ مرغ گریل شده خوشمزه و ساده ما آماده است و می توانید برای پیکنیک ها و یا برای استفاده به عنوان میان وعده از آن استفاده نمایید و در کنار خانواده لذت ببریید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 1 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.