طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز خوشمزه و فوری

طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز خوشمزه و فوری

طرز تهیه سالاد سیب‌ زمینی و پیاز اگر به دنبال تست یک طعم جدید هستید می توانید این سالاد خوشمزه را امتحان کنید …

طرز تهیه لبو قرمز در خانه به روش بازاری

طرز تهیه لبو قرمز در خانه به روش بازاری

طرز تهیه لبو لبو یا همان چغندر قرمز یکی از خوشمزه های فصل سرماست که در کنار خاصیتی که دارد بسیار پر طرفدار …

طرز تهیه کتلت بروکلی با پنیر پیتزا خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت بروکلی با پنیر پیتزا خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت بروکلی کتلت بروکلی یکی از خاص ترین کتلت ها می باشد که یک انتخاب عالی برای گیاه خواران است، برای مشاهده …

طرز تهیه کوکو جعفری

طرز تهیه کوکو جعفری طرز تهیه کو کو جعفری کوکو جعفری و سیب زمینی خواص کوکو جعفری کوکو جعفری و گشنیز کوکو جعفری با گوشت چرخ کرده کوکو جعفری با هویج طرز تهیه کوکو سبزی هواپیمایی کوکوی تره

کوکو جعفری یکی از خوشمزه ترین و زیباترین کوکوهای ایرانی است که می تواند زینت بخش سفره شما باشد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو جعفری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
سیب زمینی۵ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
سیر۲حبه
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو جعفری

مرحله اول

برای تهیه کوکو جعفری ابتدا باید سیب زمینی ها را درون یک قابلمه ریخته و با آب و نمک اجازه دهیم تا آب پز شود.بعد از آب پز شدن سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها در یک کاسه مجزا می شکنید و به هم می زنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند.این کار را تا جایی ادامه دهید که روی کاسه کف ریزی حاصل شود.

مرحله سوم

حالا باید تخم مرغ ها را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و سپس جعفری و نمک و فلفل و سیر رنده شده و آرد سوخاری را اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

اگر مواد کوکوی شما شل است کمی آرد دیگر هم اضافه کنید و اگر وا می رود باید یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید.مواد را به مدت ۱۵  دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و خوش طعم شود.

مرحله پنجم

تابه را شعله گذاشته و روغن ریخته و اجازه دهید تا روغن داغ شود و کوکوهای را به شکلی که مد نظرتان است در تابه قرار دهید تا سرخ شود.اگر کوکو به دستتان می چسبد دست خود را خیس کنید.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول باید کوکو ها را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.بعد از پختن در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارح شود و بعد از چند دقیقه آماده سرو کردن است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.