طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی شمالی
طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ جو سوپ جو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که هم به عنوان یک غذای سبک برای شام و هم …
طرز تهیه کتلت لوبیا سبز مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کتلت لوبیا سبز کتلت لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم است که برای مجالس و مهمانی ها هم مناسب …
طرز تهیه سالاد صبحانه خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد صبحانه سالاد صبحانه یکی از سالاد های خوشمزه و حرفه ای است که برخلاف سالاد های دیگر در صبح سرو می …
طرز تهیه مرغ ترش
یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ شمالی مرغ ترش است که عطر و بوی خاصی دارد و می توانید برای مهمانی های ویژه این غذا را بپزید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ ترش خوشمزه و مجلسی شمالی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۴ تکه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه برای مزه دار کردن مرغ | به مقدار لازم |
دلال مرغ ترش | ۲۵۰ گرم |
پیاز داغ | ۴ قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
اناردون آسیاب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
مغز گردوی آسیاب شده | ۵ قاشق غذاخوری |
رب انارترش | ۲ قاشق غذاخوری سرپر |
آب داغ | ۳ لیوان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
رب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه خشک | به دلخواه |
طرز تهیه مرغ ترش
مرحله اول
برای درست کردن مرغ ترش شمالی در ابتدا به تکه های مرغ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می زنیم و تابه را روی اجاق گاز می گذاریم و روغن که گرم شد هر دو طرف تکه های مرغ را در آن سرخ می کنیم.
مرحله دوم
تکه های مرغ را که سرخ کردیم کنار می گذاریم سبزی مرغ ترش را که معروف به دلال است را در روغن سرخ می کنیم و به آن پیاز داغی که قبلا آماده کرده ایم و سیر رنده شده اضافه می نماییم.
مرحله سوم
پیاز و سیر را کمی با سبزی تفت می دهیم وقتی بوی سیر بلند شد اناردون آسیاب شده و مغز گردوی آسیاب شده را می افزاییم و برای دو دقیقه دیگر همه مواد را در تابه تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در انتها دو قاشق رب انار ترش را اضافه می کنیم و به خورش آب داغ را می افزاییم و همه مواد را هم می زنیم درب قابلمه را می گذاریم تا نیم ساعت بپزد سپس نمک را به مایع مرغ ترش اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از افزودن نمک تکه های مرغ را که سرخ کرده بودیم را می افزاییم و برای یک ساعت و نیم اجازه می دهیم مرغ با خورش حسابی بپزد و جا بیافتد بعد از این زمان دو قاشق رب نارنج را می افزاییم.
مرحله ششم
به دلخواه می توانید چند عدد گوجه خشک هم به مرغ ترش اضافه کنید و بگذارید ده دقیقه دیگر هم بجوشد بعد از این زمان مرغ ترش خوشمزه ما آماده سرو است در ظرف سرو بکشید.
مرحله هفتم
مرع ترش شمالی را در کنار کته درست کنید و در کنار خانواده از خوردن این غذای خوشمزه و خوش عطر در کنار زیتون پرورده و سیر ترش لذت ببریید. نوش جان.
نکات مرغ ترش شمالی
اگر دوست دارید طعم مرغ ترش ملس باشد به همراه رب نارنج یک قاشق شکر هم به غذا بیافزایید و مخلوط کنید.
- منبع :
- ashpazi.foodspy