پیراشکی ژامبون با پنیر خوشمزه و مخصوص با خمیر خانگی بدون فر

پیراشکی ژامبون با پنیر خوشمزه و مخصوص با خمیر خانگی بدون فر

طرز تهیه پیراشکی ژامبون اگر برای میز پذیرایی خود دنبال یک غذای شیک و خوشمزه هستید این پیراشکی را حتما تست کنید، از …

لیست آموزش انواع غذا با انار + با انار چی درست کنم

لیست آموزش انواع غذا با انار + با انار چی درست کنم

انواع غذا با انار در این مطلب آموزش انواع غذا هایی که می توانید با انار درست کنید را فهرست کرده ایم تا …

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه برگر مرغ برگر یک غذای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است این برگر با مرغ و سس قارچ مخصوص آماده …

طرز تهیه مرغ فسنجانی

طرز تهیه مرغ فسنجانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی طرز تهیه کباب مرغ فسنجونی   طرز تهیه فسنجون با مرغ دونفره  طرز تهیه فسنجان ترش با مرغ  طرز تهیه جوجه فسنجونی تابه ای  طرز تهیه جوجه ملس  طرز تهیه فسنجون ترش  طرز تهیه فسنجان ترش با مرغ  طرز تهیه فسنجون مجلسی  طرز تهیه فسنجون مجلسی با مرغ  طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر  طرز تهیه فسنجون مرغ  مدت زمان پخت فسنجون با مرغ

مرغ فسنجانی یک غذای خوشمزه و مجلسی است که به خورش فسنجان شباهت زیادی دارد ولی با کمی تفاوت خوشمزه تر می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ فسنجانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای مرغ فسنجانی برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۵ تکه
نمک و فلفل سیاه و زعفرانبه مقدار لازم برای طعم دار کردن مرغ
مغز گردو۱۰۰ گرم
رب انار۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آب۲ لیوان
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه درشت
زردچوبهنصف قاشق چای خوری

طرز تهیه مرغ فسنجانی

مرحله اول

برای درست کردن مرغ فسنجانی در ابتدا مرغ را تمیز می شوییم و خرد می کنیم سپس نمک و فلفل و زعفران روی آن ها می ریزیم و با دست ماساژ می دهیم و می گذاریم برای یک ساعت استراحت کند.

مرحله دوم

برای درست کردن سس این غذا در ابتدا گردو را با غذاساز خرد می کنیم سپس رب انار به آن می افزاییم و روغن زیتون و مقداری آب هم می افزاییم و همه را با هم میکس می نماییم.

مرحله سوم

سس را کنار می گذاریم در تابه ای روغن ریخته بعد از گرم شدن هر دو طرف مرغ ها را سرخ می کنیم در این فاصله پیاز را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در تابه ای دیگر پیاز را سرخ می کنیم و به آن سیر خرد شده و زردچوبه می افزاییم بعد از این که پیاز سرخ شد سس را اضافه می کنیم و هم می زنیم دو لیوان آب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تکه های مرغ سرخ شده را به آن می افزاییم و از سس روی مرغ ها می ریزیم و برای یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان می دهیم تا بپزد سپس در ظرف سرو می کشیم.

مرحله ششم

روی مرغ فسنجانی را با خلال پسته و دانه های انار تزئین می نماییم و در کنار پلو زعفرانی سرو می نماییم این غذای خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

 

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.