طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی خوشمزه مجلسی
طرز تهیه تاکو مرغ
تاکو مرغ مکزیکی یک غذای خوشمزه و پر طرفدار در کل جهان است که اصالتا مکزیکی است و بسیار ساده و سریع آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی خوشمزه مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم تاکو مرغ | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کره و روغن | به مقدار کافی |
نمک | مقدار لازم |
زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و ادویه ایتالیایی | به مقدار لازم |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
رنده پوست لیمو ترش | نصف قاشق غذاخوری |
نان | به تعداد لازم |
طرز تهیه تاکو مرغ
مرحله اول
برای درست کردن تاکو مرغ در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم سپس فلفل دلمه ای و مرغ را به صورت نواری و باریک خرد می نماییم.
مرحله دوم
تابه را روی حرارت می گذاریم و روغن و کره می ریزیم تا گرم شود سپس پیاز خلالی را به آن افزوده و تفت می دهیم وقتی طلایی شد سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا بوی سیر در بیاد.
مرحله سوم
در این مرحله مرغ نواری را به تابه می افزاییم و زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده و برای ده دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم تا مرغ اصلا آب نیندازد.
مرحله چهارم
به جای ادویه ایتالیایی می توانید از اورگانو و آویشن هم استفاده کنید سپس فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و برای ۵ دقیقه دیگر هم تفت می دهیم در انتها خامه و رنده پوست لیمو ترش را اضافه می نماییم.
مرحله پنجم
خوب همه مواد را با هم مخلوط می نماییم و از روی حرارت بر می داریم نان ها را به صورت گرد برش می زنیم در این دستور غذایی از نان تافتون استفاده شده است داخلش را با مواد تاکو پر می کنیم.
مرحله ششم
قالب را چرب می کنیم و تاکو مرغ را کنار هم می چینیم طوری که کیپ هم باشند و باز نشوند سپس روی آن ها پنیر پیتزا می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار می دهیم.
مرحله هفتم
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه که روی پنیر و نان ها طلایی و برشته شد تاکو مرغ خوشمزه ما آماده سرو است از فر خارج می کنیم و با جعفری خرد شده تزئین می نماییم و سرو می کنیم.
مرحله هشتم
این غذای خوشمزه و مجلسی را می توانید برای مهمانی ها و مجالس تولد آماده نمایید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببریید . نوش جان.
- منبع : ashpazi.foodspy