طرز تهیه کوکو پاستا خوشمزه در منزل و مرحله به مرحله
طرز تهیه آش حبوبات با سبزی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه آش حبوبات آش حبوبات یکی از خوشمزه ترین و رژیمی ترین آش های ایران است که در نقاط مختلف کشور پخته …
طرز تهیه قارچ و پیاز سوخاری خوشمزه و پفکی
طرز تهیه قارچ و پیاز سوخاری قارچ و پیاز سوخاری یک میان وعده خوشمزه برای بچه هاست که بسیار پرطرفدار است و می توانید …
طرز تهیه کتلت نخود فرنگی با سیب زمینی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کتلت نخود فرنگی کتلت نخود فرنگی یک غذای محبوب و خوشمزه است که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه کوکو پاستا
کوکو پاستا یکی از غذاهای محبوب رستورانی و خانگی است که محصول ترکیب یک غذای سنتی و یک غذای جدید است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی پاستا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۲۰۰ گرم لوله ای |
تخم مرغ | ۶ عدد |
پنیر گودا | ۱۰۰ گرم رنده شده |
نخود فرنگی | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای زرد و قرمز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو پاستا
مرحله اول
برای تهیه کوکو پاستا ابتدا باید قابلمه ای را روی گاز گذاشته و مقداری آب و روغن و نمک درون آن ریخته تا به جوش بیاید.وقتی به جوش آمد پاستا را درون آن ریخته و یک ربع صبر کنید تا پاستا نرم و مغز پخت شود.
مرحله دوم
بعداز پخته شدن پاستا آن را از قابلمه خارج کرده و آبکش کنید.سپس پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی ریز کنید و درون تابه بریزید به همراه روغن و خوب تفت دهید.
مرحله سوم
یک ظرف برای آماده سازی مواد اصلی بردارید و پاستا را درون آن بریزید و سیر را له کنید و درون ظرف بریزید و بعد از آن هویج و فلفل دلمه ای خرد شده را باید به ظرف خود اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله نمک و آویشن و نخود فرنگی و فلفل و نیمی از پنیر را به ظرف خود اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید به طوریکه مخلوطی کاملا همگن و یکدست حاصل شود.
مرحله پنجم
تخم مرغ ها را شکسته و خوب به هم بزنید و به ظرف مواد اولیه اضافه کنید.سپس ۴ قالب تک نفره گرد را برداشته و کف آن ها روغن زده و مواد را داخل قالب ریخته و پنیر پیتزا روی آن بریزید.
مرحله ششم
قالب ها را درون فر که دمای آن ۱۷۵ است به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.بعد از بیست دقیقه می توانید کوکوهای خود را بیرون آورده و برش بزنید و با سس گوجه فرنگی میل کنید.
- منبع : ashpazi_asan11