طرز تهیه آبگوشت مرغ مجلسی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت مرغ مجلسی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آبگوشت مرغ آبگوشت مرغ یکی از خوشمزه ترین آبگوشت هاست که در آن به جای گوشت از مرغ استفاده می شود، برای …

طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه کوبیده مرغ خوشمزه و ترد خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه کوبیده مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید با مرغ درست کنید کوبیده است که بسیار شیک و مجلسی …

طرز تهیه کوکو جدید مرغ بدون سیب زمینی در منزل

طرز تهیه کوکو جدید مرغ بدون سیب زمینی در منزل

طرز تهیه کوکو جدید کوکو مرغ با پنیر پیتزا یکی از جدیدترین و خوشمزه ترین کوکوهاست که با یک بار امتحان کردن مشتری …

طرز تهیه کوکو تره فرنگی

طرز تهیه کوکو تره فرنگی طرز تهیه کوکو تره ساده کوکو تره فرنگی با سیب زمینی کوکو تره فرنگی نی نی سایت طرز تهیه ترش کوکو طرز تهیه کوکو تره و پیازچه کوکو تره در فر کوکو تره و اسفناج کوکوی مرغ و تره فرنگی

کوکو تره فرنگی یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که به کسانی که دنبال کوکوهای جدید می گردند توصیه می شوند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو تره فرنگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تره فرنگی۳۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
آرد سوخاری۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهمقدار لازم
بکینگ پودرنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکو تره فرنگی

مرحله اول

برای تهیه کوکو تره فرنگی ساقه های تره فرنگی را بگیرید و در ابعاد ریز خرد کنید و بشویید بعد در صافی قرار دهید تا آب آن گرفته شود.ابعاد ریز تره فرنگی زیبایی خاصی به غذا می دهد.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه حاصل شود.حالا نوبت آن است که بکینگ پودر و آرد سوخاری را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله ابتدا زردچوبه را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید و سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا مطمئن شوید که ترکیب یکدستی حاصل شده است.

مرحله چهارم

تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.در این مرحله مواد کوکو را درون تابه بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کوکوی شما بپزد.

مرحله پنجم

بعد از پختن طرف اول کوکو تره فرنگی آن را برش دهید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر هم بپزد.حالا کوکو را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر هم پخته شود.معمولا بعد از ۷ الی ۸ دقیقه طرف دیگر هم با حرارت ملایم می پزد.

مرحله ششم

در این مرحله کوکوها را درون روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و هم طعم غذا بهتر می شود و هم کالری غذا کمتر می شود.بعد از خارج شدن روغن غذا آماده سرو می شود برای تزیین کوکو با گوجه و خیارشور دیزاین کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.