طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی کوکو چشم بلبلی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید با لوبیا چشم بلبلی تهیه …

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد الویه سالاد الویه یکی از غذاهای خوشمزه و سرد است که با کالباس و تن ماهی و مرغ تهیه می شود، …

طرز تهیه کوفته ترکی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه کوفته ترکی مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه کوفته ترکی کوفته ترکی غذای معروف کشور همسایه ترکیه است که شباهت زیادی به کتلت دارد و با طبع و سلیقه …

طرز تهیه کوکو پونه

طرز تهیه کوکو پونه خوشمزه و خانگی ، دستور پخت کوکو پونه

کوکو پونه یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین غذاهای ایرانی می باشد که بومی استان آذربایجان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پونهیک دسته
سبزی کوکویک دسته
تخم مرغ۵ عدد
نمکبه مقدار لازم
زردچوبه و پودر سیربه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پونه

مرحله اول

برای تهیه کوکو پونه ابتدا پونه ها را تمیز کنید و خوب بشویید و بعد از خشک کردن به صورت خیلی ریز خرد کنید.سبزی کوکویی را هم به همین ترتیب تمیز و شسته و خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله سبزی ها را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها درون یک کاسه مجزا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده با هم قاطی شوند و کف ریزی حاصل شود.

مرحله سوم

تخم مرغ را درون ظرف سبزی ها بریزید و خوب به هم بزنید تا ترکیب شوند.حالا باید ادویه ها یعنی زرد چوبه و پودر سیر را به همراه نمک به مواد کوکو اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.مواد کوکو را درون تابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید به طوری که ضخامت همه جای کوکو یکسان باشد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه طرف اول کوکو پخته شد باید کوکو را برش دهید و چند دقیقه صبر کنید.بعد از چند دقیقه کوکو را برگردانید و صبر کنید تا طرف دیگر کوکو هم پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول می پزد.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که موقع ریختن کوکو در تابه اگر دیدید که کوکو چسبندگی لازم را ندارد یک قاشق آرد به آن اضافه کنید.این غذا را می توانید با گوجه فرنگی و خیارشور و یا به صورت ساندویچی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.