طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت هویج بدون گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه کتلت هویج کتلت هویج یکی از غذاهای خوشمزه است که به خصوص در شمال و شمال غربی کشور طرفداران بسیاری دارد، برای …

طرز تهیه بورک گوشت حلزونی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه بورک گوشت حلزونی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه بورک گوشت حلزونی یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای بورک است این بورک با گوشت درست می شود و ظاهر بسیار …

طرز تهیه کوکو گوشت چرخ کرده مجلسی خوشمزه

طرز تهیه کوکو گوشت چرخ کرده مجلسی خوشمزه

طرز تهیه کوکو گوشت کوکو گوشت یکی از خوشمزه ترین کوکوهای ایرانی است که از نظر طعم بسیار به کباب کوبیده نزدیک است، برای …

طرز تهیه کوکو پیازچه با سیب زمینی

طرز تهیه کوکو پیازچه طرز تهیه کوکو پیازچه با سیب زمینی طرز تهیه کوکو پیازچه نی نی سایت طرز تهیه کوکو پیازچه تصویری طرز تهیه کوکو پیازچه با مرغ طرز تهیه کوکوی پیازچه و جعفری کوکو پیازچه با قارچ کوکوی هویج و پیازچه کوکو پیازچه با گوشت

کوکو پیازچه با سیب زمینی یک غذای محبوب برای کسانی که دنبال تنوع غذایی هستند می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو پیازچه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد
تخم مرغ۳ عدد
پیازچه۴ عدد
جعفری۱۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه با سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکو پیازچه با سیب زمینی ابتدا باید سیب زمینی ها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید.سیب زمینی می تواند خام یا آبپز باشد.تخم مرغ ها در این کاسه شکسته و بهم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله پیازچه را ریز کنید و به مواد اولیه اضافه کنید و بهم بزنید تا یکدست شود.بعد از آن جعفری را که قبلا ریز شده است را اضافه کنید و مانند قبل آنقدر به هم بزنید تا کاملا یکدسا شود.

مرحله سوم

در مرحله آخر آماده سازی کوکو پیازچه باید نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را به دیگر مواد اضافه کنید.توجه کنید آنها را روی مواد بپاشید و یک جا نریزید چرا که ممکن است طعم قسمت های مختلف کوکو متفاوت شود.

مرحله چهارم

تابه را روی اجاق گذاشته و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود و بعد از آن کوکو را به فرمی که می خواهید درون تابه بریزید.سعی کنید که بین کوکو های در حال سرخ شدن فاصله باشد تا به هم نچسبندند.

مرحله پنجم

وقتی یک طرف کوکوها طلایی شد به طرف دیگر برگردانید و تا طرف دیگر هم طلایی شود.البته می توانید همه مواد را یکدفعه بریزید و بعد از پختن طرف اول برش زده و به طرف دیگر برگردانید.

مرحله ششم

کوکوهای سرخ شده را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد از آن با گوجه فرنگی و زیتون و خیار شور تزیین کنید.این کوکو را می توانید با نان و یا به صورت ساندویچی میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.