طرز تهیه برگر مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه برگر مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه برگر مرغ برگر یک غذای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است این برگر با مرغ و سس قارچ مخصوص آماده …

طرز تهیه کوکو ورمیشل خوشمزه خانگی در نیم ساعت

طرز تهیه کوکو ورمیشل خوشمزه خانگی در نیم ساعت

طرز تهیه کوکو ورمیشل کوکوی ورمیشل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کوکوهاست که به تازگی در ایران پخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه پلو رستورانی  بدون ته دیگ + فوت و فن برنج رستورانی

طرز تهیه پلو رستورانی بدون ته دیگ + فوت و فن برنج رستورانی

طرز تهیه پلو رستورانی اگر دوست دارید که پلو مهمانی را به روش رستورانی آماده کنید این چند ترفند جالب به شما کمک …

طرز تهیه کوکو پیاز

طرز تهیه کوکو پیاز ، طرز تهیه کوکو پیاز خانگی ، طرز تهیه کوکو پیاز خوشمزه

کوکو پیاز یکی از محبوب ترین کوکوها برای کسانی که مزه پیاز را دوست دارند می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو پیاز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد گندم۶ قاشق غذاخوری
شکردو قاشق چایخوری
آرد ذرتدو قاشق چایخوری
شیر۶ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده۱ پیمانه
روغن کانولا یا بادام زمینیبه مقدار لازم
خامه ترش و پیاز چهاختیاری
فلفل سیاهبه مقدار لازم
بکینگ پودر۱  قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پیاز

مرحله اول

برای تهیه کوکو پیاز ابتدا باید مواد اولیه خشک خود یعنی آرد و آرد ذرت و شکر و نمک و بکینگ پودر و فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط می ریزیم و کاملا با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله باید شیر را هم در کاسه بریزید و آنقدر مواد را به هم بزنید تا یکدست شود.توجه کنید که این کار را آنقدر تکرار کنید تا هیچ گلوله ای در کاسه شما به چشم نیاید.

مرحله سوم

پیاز های خرد شده را درون کاسه بریزید و مخلوط را به هم بزنید.این کار را آنقدر ادامه دهید تا همه پیازها با پوششی از خمیر به چشم بیاید.این مرحله حدودا ۳  دقیقه طول می کشد.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی اجاق گذاشته و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.حالا کوکو ها را به شکلی که مد نظرتان است درون ماهی تابه قرار دهید و صبر کنید تا یک طرف سرخ شود.

مرحله پنجم

وقتی که یگ طرف کوکوها طلایی و یا قهوه ای شد باید کوکوها را در تابه برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.معمولا زمانی که طرف دوم سرخ می شود نصف مدت زمان سرخ شدن طرف اول است.

مرحله ششم

حالا باید روی یک بشقاب دستمال کاغذی تمیز پهن کنید و کوکو ها را به مدت دو سه دقیقه روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی کوکو خارج شود.سپس کوکو را با خامه ترش و پیازچه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.