طرز تهیه سیب زمینی پفکی رستورانی ترد و خوشمزه

طرز تهیه سیب زمینی پفکی

طرز تهیه سیب زمینی پفکی رستورانی ترد و خوشمزه طرز تهیه سیب زمینی پفکی مارپیچی طرز تهیه سیب زمینی پفکی فست فودی طرز تهیه سیب زمینی پفکی با نشاسته ذرت طرز تهیه سیب زمینی پفکی رستورانی طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده  طرز تهیه سیب زمینی ترد و خشک طرز تهیه سیب زمینی متری طرز تهیه سیب زمینی رستورانی 

در تابستان که روزها بسیار بلند هستند می توانید برای بچه ها میان وعده های خوشمزه مثل سیب زمینی پفکی درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی پفکی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم سیب پفکی
سیب زمینی متوسط۳ عدد
آرد سفید۶ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذا خوری
کنجد۱ قاشق غذا خوری
نمک، آویشن، پاپریکا و فلفل سیاهبه اندازه کافی
شیر۱۵۰ میل یا دوسوم لیوان

 

مواد لازم سس
ماست هم زده۴ قاشق غذا خوری
مایونز۱ قاشق غذا خوری
سیر۱حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه۱ قاشق غذاخوری
ادویه پولبیبردلخواه

طرز تهیه سیب زمینی پفکی

مرحله اول

در ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به شکل مخروطی برش می زنیم و در یک ظرف آب و نمک می ریزیم و سیب زمینی ها را برای ده دقیقه می گذاریم بپزد.

مرحله دوم

مواظب باشید سیب زمینی ها زیاد پخته و له نشوند سپس داخل آبکش بریزید تا آبش برود. پخت سیب زمینی ها باعث می شود که به خاطر ضخامت نپخته نمانند و کاملا بعد سرخ شدن پخته شوند.

مرحله سوم

تا سیب زمینی ها پخته می شوند مایع خمیری را آماده کنید برای این کار آرد، نشاسته ذرت، کنجد و نمک، آویشن، پاپریکا و فلفل سیاه همراه شیر مخلوط کرده تا مایع ما نسبتا غلیظ شود.

مرحله چهارم

سیب زمینی ها را داخل مایع می ریزیم و به آرامی هم می زنیم تا همه سیب زمینی ها به مواد خمیری آغشته شوند سپس در تابه ای روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم.

طرز تهیه سیب زمینی پفکی رستورانی ترد و خوشمزه طرز تهیه سیب زمینی پفکی مارپیچی طرز تهیه سیب زمینی پفکی فست فودی طرز تهیه سیب زمینی پفکی با نشاسته ذرت طرز تهیه سیب زمینی پفکی رستورانی طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده  طرز تهیه سیب زمینی ترد و خشک طرز تهیه سیب زمینی متری طرز تهیه سیب زمینی رستورانی 

مرحله پنجم

وقتی یک طرف سیب زمینی ها سرخ شد برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. ماست هم زده، مایونز، سیر رنده شده،نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

سیب زمینی ها را در ظرف سرو بچینید و ظرف سس را در وسط قرار داده روی سس را با شوید خشک شده و پولبیبر تزئین کنید و با گوجه گیلاسی می توانید ظرف را زیباتر کنید.

مرحله هفتم

این میان وعده خوشمزه را می توانید برای افراد خانواده و به ویژه کودکان درست کنید یا برای مراسم های تولد، بسیار کودکان استقبال می کنند و از طعم خوبش لذت ببرید. نوش جان.

 کالری سیب زمینی

سیب زمینی یکی از مواد غذایی پر خاصیت و بسیار پر کاربرد است جالب است بدانید که در ۱۰۰ گرم سیب زمینی خام حدود ۷۰ کالری وجود دارد و اگر این مقدار سیب زمینی پوره می شود دارای ۱۰۸ کالری است. در هر ۱۰۰ گرم سیب زمینی کبابی ۱۵۰ کالری موجود می باشد و در ۱۰۰ گرم وافل سیب زمینی ۲۰۰ کالری دارد.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 16 تیر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.