طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر در قابلمه خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

ته چین مرغ یکی از مجلسی ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که هم برای پختن در منزل و هم در مجالس مناسب است.این غذا با روش های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله یا شنیسل مرغ۴۰۰ یا ۵۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
حریره سیربه مقدار کافی
رب گوجه فرنگیبه مقدار کافی
زرشک و زعفرانبه مقدار کافی
ماستدو قاشق غذاخوری
ادویه دلخواهبه مقدار کافی
خلال پستهبه مقدار کافی

طرز تهیه ته چین مرغ برای ۴ نفر

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ خوشمزه ابتدا به مدت ده دقیقه فیله ها را با روغن و دمای کم تفت دهید و بعد از آن پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تا همزمان هم فیله ها تفت بخورند و هم پیازها کاراملی شوند.

مرحله دوم

در این مرحله حریره سیر را اضافه کنید و یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.سپس فیله ها را ریش ریش کنید و کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا پخته شوند.

مرحله سوم

در این فاصله برنج را با آب کمتر و زنده تر کته کنید و صبر کنید تا آب برنج تمام شود.توجه کنید بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم نگذارید و بگذارید کنار تا به وقتش آن را دم بگذارید.

مرحله چهارم

در مرحله اخر پخت فیله مرغ باید زرشک و زعفران را به آن اضافه کنید و زیر گازتون را خاموش کنید.خاموش کردن گاز به این دلیل است که زیاد حرارت نبینن و در این زمان شما قابلمه اصلی را آماده کنید.

مرحله پنجم

قابلمه اصلی را برداشته و دو قاشق ماست را با روغن و دو قاشق زعفران ترکیب کرده و بعد از آن دو سه کفگیر برنج درون قابلمه بریزید و خوب به هم بزنید تا ته چین شما قالبی خارج شود.

مرحله ششم

در نکات ته چین باید به این نکته توجه کنید که باید کمی برنج را در لایه وسط و با فاصله ای کم از دیواره قابلمه درون قابلمه قرار دهید و در لایه بعدی باقی مانده برنج را اضافه کنید و با دست کمی فشار دهید تا یکدست شود و کمی کره به آن اضافه کنید و به مدت نیم ساعت الی چهل دقیقه دم کنید.

مرحله هفتم

حالا می توانید برنج را برگردانید و با زرشک و خلال پسته و مقداری از فیله های باقی مانده تزیین کنید و برای سرو آماده کنید.استفاده از گوشت پخته شده و هویج و بادمجان هم این غذا را خوشمزه می کند ولی به سلیقه آشپز بستگی دارد.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 5 اردیبهشت 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.