طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی و خوشمزه به سبک رستورانی
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
مرغ پرتقالی تا پیش از این یکی از ترفندهای رستورانی بوده است. همان طور که می دانید مزه دار کردن مرغ در طبخ خوراک بسیار مهم است. بعد از خوردن مرغ پرتقالی بدون شک شما هم به این نتیجه می رسید که این خوراک یکی از خوشمزه ترین مرغ هایی است که تا کنون خورده اید. این مرغ لذیذ و خوشمزه را می توانید به تنهایی و یا در کنار انواع پلو همچون باقالی پلو، زرشک پلو و … سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی در ادامه با مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
مرغ | ۲ ران کامل |
آب پرتقال طبیعی | ۱ ونیم لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
کره آب شده | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دم شده | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
رب | ۱ قاشق چای خوری |
آلو | به میزان دلخواه |
آب جوشیده | ۲ لیوان |
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
مرحله اول
برای تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی ابتدا مرغ را در کره و با حرارت پایین سرخ کنید تا همه قسمت های آن طلایی شود. یادتان باشد که کره در دمای بالا سریع می سوزد. باید مرغ را در کره و با حرارت پایین سرخ کنید.
مرحله دوم
بهتر است از قبل پوست مرغ را بگیرید. حتما ظرفی را انتخاب کنید که مرغ به خوبی در آن جا شود و بتوانید آن را به راحتی سرخ کنید. پیازها رو شسته و نگینی خرد کنید. می توانید برای سرخ کردن پیاز، از روغنی که مرغ را در آن سرخ کرده بودید استفاده کنید.
مرحله سوم
بعد از سرخ شدن پیاز آن را با مرغ مخلوط کرده و نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید رب را نیز اضافه کنید. البته رب سلیقه ای است. بسیاری ترجیح می دهند که مرغ بیشتر زعفرانی باشد و رب اضافه نمی کنند.
مرحله چهارم
در صورت اضافه کردن رب گوجه فرنگی، ابتدا آن را کمی در روغن تفت دهید. بعد از اضافه کردن رب آب جوش را اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد. اجازه دهید تا مرغ در آب جوش بپزد. هر ازگاهی در قابلمه را برداشته و مرغ را کمی زیر و رو کنید.
مرحله پنجم
وقتی که مرغ نیم پز شد، زعفران و آب پرتقال طبیعی را به آن اضافه کنید. یادتان باشد که باید حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید. آب پرتقال را قبل از اضافه کردن به مرغ؛ از یک صافی بگذرانید. هسته پرتقال مرغ را تلخ می کند.
مرحله ششم
در این مرحله می توانید آلو را نیز اضافه کنید. حتما آلو مرغوب خریده و آن را بشویید. می توانید قبل از اضافه کردن آلو به مرغ، چند دقیقه ای آن را در آب جوش بگذارید تا کمی باز شده و شن های احتمالی آن خارج شود.
مرحله هفتم
باید اجازه دهید تا همه این مواد به آرامی در کنار هم بپزند. حین پخت در قابلمه را برداشته و غلظت سس را بررسی کنید. سس مرغ باید کاملا غلیظ باشد. به هیچ وجه حرارت را زیاد نکنید چرا که ممکن است باعث ته گرفتن مرغ یا سوختن پیاز شود.
مرحله هشتم
کمی سس را بچشید. می توانید برای اضافه کردن ترشی مرغ به آن کمی آب لیمو اضافه کنید. البته بسیار دوست دارند مرغ پرتقالی را ملس بخورند. در این صورت مقداری شکر به مرغ اضافه کنید.البته اگر آب پرتقال خودش ترش و شیرین باشد؛ نیازی به افزودن شکر نیست.
مرحله نهم
در صورت تمایل می توانید تکه های هویج و یکی دو حبه سیر نیز به مرغ پرتقالی اضافه کنید. هویج می تواند به ملس شذن مرغ کمک کند. البته آب پرتقال به تنهایی طعم ملایم و در عین حال مطبوعی به مرغ می دهد، در نکات مرغ پرتقالی می توان به این نکته اشاره کرد که سیر نیز می تواند به خوشمزه شدن مرغ پرتقالی کمک کند.
- منبع :
- sona.hoseinzadeh