طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز
سالاد لوبیا قرمز یکی از سالادهای خوشمزه و درجه یک است که علاوه بر طعم خوب دارای ظاهری فوق العاده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ذرت | ۳ عدد |
گوجه گیلاسی | ۴۰۰ گرم |
کاهو | ۲ دسته |
لوبیا قرمز | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
گشنیز خرد شده | نصف پیمانه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
عسل | ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون | یک سوم پیمانه |
طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز
مرحله اول
برای تهیه سالاد لوبیا قرمز ابتدا باید لوبیا قرمز را ۲۴ ساعت قبل از تهیه سالاد در آب بخیسانید و هر سه ساعت یک بار آیب آن را عوض کنید تا نفخ ناشی از آن از بین برود و زودتر هم پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید لوبیا قرمز و ذرت را در قابلمه های مجزا به همراه آب روی حرارت قرار دهید و آبپز کنید.البته برای اینکه زمان تهیه سالاد را کاهش دهید می توانید از کنسروهای آنها نیز استفاده کنید.
مرحبه سوم
در این مرحله باید گشنیز و کاهو را شسته و آبکش کنید و ریز خرد کنید.پیاز را نیز پوست گرفته و نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید و در ظرفی کنار بگذارید تا موقع تهیه سالاد استفاده کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید سس سالاد را تهیه کنید ، برای این منظور می توانید یک کاسه کوچک برداشته و عسل را به همراه روغن زیتون و آبلیمو با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید یک ظرف مناسب انتخاب کنید تا سالاد را در آن درست کنید.در قدم اول باید لوبیا قرمز و ذرت را در ظرف بریزید و گشنیز و کاهوی خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله پیاز و گوجه گیلاسی را به ظرف اصلی اضافه کنید و مواد سالاد را به هم بزنید و سپس سس را به سالاد اضافه کنید و خوب سالاد را به هم بزنید و در آخر با جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید.
- منبع : sanaz_recipess